By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: O κορυφαίος… σταρ της σφυρίχτρας
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΚΥΠΕΛΛΟΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O κορυφαίος… σταρ της σφυρίχτρας

Τhessports
Last updated: 25/04/2014 18:52
Τhessports
Share
SHARE

Από χτες είναι γνωστό πως διαιτητής του τελικού κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό είναι ο Τάσος Κάκος. Σήμερα, η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της παρουσιάζει τον 44χρονο Κερκυραίο ρέφερι, τονίζοντας πως “θεωρείται ο κορυφαίος εν ενεργεία Έλληνας διαιτητής”, ενώ τον χαρακτηρίζει και… “διαιτητή-σταρ”!

Πιο συγκεκριμένα, το θέμα έχει ως εξής:

“Ο γεννημένος στην Κέρκυρα πριν από 44 χρόνια Τάσος Κάκος ορίστηκε από την ΚΕΔ / ΕΠΟ για να διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Θεωρείται ο κορυφαίος εν ενεργεία Ελληνας διαιτητής, μολονότι εφέτος δεν επιλέχθηκε σε αρκετά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μέχρι και σήμερα διαμένει στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Τρίκλινο Κέρκυρας. Προτού εξελιχθεί σε διαιτητή – σταρ, εργάστηκε ως οικοδόμος, ως οδηγός ταξί, ασφαλιστής και πυροσβέστης που είναι η σημερινή του επαγγελματική ιδιότητα. Εχοντας ασχοληθεί από νεαρή ηλικία με τον αθλητισμό και στην προσπάθειά του να καταρτιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα προκειμένου να ασχοληθεί με την προπονητική (επάγγελμα που φιλοδοξεί να ασκήσει όταν κρεμάσει τη σφυρίχτρα) είχε παρακολουθήσει ένα σεμινάριο διαιτησίας!

Ενα τυχαίο γεγονός λίγο αργότερα, το 1997, όταν βρέθηκε στις εξέδρες μιας αναμέτρησης στην οποία ο βοηθός διαιτητής δεν είχε εμφανιστεί, του άλλαξε τη ζωή. Κλήθηκε να σηκώσει το σημαιάκι, τα κατάφερε και έκτοτε ασχολήθηκε με τη διαιτησία.

Πέρυσι ο Κερκυραίος διαιτητής διαιτήτευσε τον ΠΑΟΚ στον θρίαμβο (4-1) επί του Αρη και στο εκτός έδρας ματς με τον Πανθρακικό (4-1 υπέρ του ΠΑΟΚ) καθώς και στα ματς των play off με Ατρόμητο στο Περιστέρι (2-1 υπέρ των γηπεδούχων) και Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα (1-0).

Εφέτος ο Κάκος ήταν διαιτητής στο ΠΑΟΚ – Εργοτέλης 2-1, στο Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1 και στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-1”

*Αναφέρονται και όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ που έχει διευθύνει ο Κάκος από την αρχή της καριέρας του.

Σχετικά άρθρα

«Ψωνίζει» από Ηρακλή ο Ολυμπιακός
Το σκεπτικό του ΠΑΟΚ για την αύξηση των ομάδων στη Super League
Σε καλό σημείο οι επαφές Άρη – Φούντα
Παρουσίασε τη δεύτερη επετειακή του ο ΠΑΟΚ (pics)
Ώρα ημιτελικών στη GBL: Στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ
TAGGED:ΚάκοςΚύπελλοΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚΤελικός
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article ΟΠΑΠ κατά Ολυμπιακού Β. για στοίχημα!
Next Article Επιμένουν οι Τούρκοι για Βεζένκοφ

Τελευταία νέα

Κοιτάει Κονσεϊσάο η Μπεσίκτας
ΔΙΕΘΝΗ
28 May, 2026
Με απουσία κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
28 May, 2026
Στο «μάτι» της Λίβερπουλ ο Κουλιεράκης!
ΔΙΕΘΝΗ
28 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις με… ΠΑΟΚ
MEDIA
28 May, 2026
Follow US