ΟΠΑΠ κατά Ολυμπιακού Β. για στοίχημα!

Παράνομο στοίχημα παίχτηκε στον αγώνα Ολυμπιακού Βόλου – Νίκης Βόλου 0-1 που διεξήχθη στις 13 Απριλίου για τα πλέι οφ της Football League. Αυτό προκύπτει από έγγραφο του ΟΠΑΠ που εστάλη στη Football League και διαβάστηκε στα μέλη της από τον πρόεδρο Σπύρο Καλογιάννη κατά τη συνεδρίαση.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Καλογιάννης στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου η οποία το 2011 τιμωρήθηκε από την ΕΠΟ και την UEFA για στημένους αγώνες, επιβλήθηκε από τον ΟΠΑΠ βαρύ πρόστιμο επειδή κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα παιζόταν παράνομο στοίχημα στις εξέδρες του γηπέδου.

Η γνωστοποίηση του γεγονότος προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια ο οποίος ζήτησε να μάθει το ύψος του προστίμου λέγοντας ότι θα παρακρατηθεί από όλες τις ομάδες τις κατηγορίας. Ο κύριος Καλογιάννης αρνήθηκε να το αποκαλύψει λέγοντας ότι θα φροντίσει να πληρωθεί μόνο από την ομάδα του Βόλου η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταθέσει για το γεγονός μήνυση κατ’ αγνώστων. Επίσης ο κ. Κούγιας είπε ότι είναι γνωστό τι συμβαίνει στη συγκεκριμένη ομάδα κάνοντας αναφορά για τύπους χωρίς λαιμούς που κυκλοφορούν και δεν συλλαμβάνονται.

Πηγή: soccerplus.gr