By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Κωνσταντινίδης:Η προετοιμασία και το…πρόβλημα με Κλάους (vid)
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντινίδης:Η προετοιμασία και το…πρόβλημα με Κλάους (vid)

Τhessports
Last updated: 03/07/2017 22:18
Τhessports
Share
SHARE

Μετά τον Γιάννη Μυστακίδη, ήταν η σειρά του Δημήτρη Κωνσταντινίδη να μπει στην διαδικασία του Live blog, μιλώντας για την προετοιμασία, τον ΠΑΟΚ αλλά και την «ενοχλητική» συνήθεια του συγκάτοικου Κλάους Αθανασιάδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ηταν μία πολύ ωραία εμπειρία για εμένα, μου έδωσε αρκετές ευκαιρίες η παρουσία μου στην Κύπρο με την Ομόνοια. Είμαι πολύ χαρούμενος που έζησα αυτή τη εμπειρία. Πλέον επέστρεψα στον ΠΑΟΚ, θέλω να προσπαθήσω πολύ, βήμα προς βήμα θα προχωρήσω και θα δούμε τι θα γίνει».

Για τις πρώτες προπονήσεις και τον νέο προπονητή είπε: «Είναι ανάλογα το τι ζητά ο κάθε προπονητής, στο 4-4-2 οι πλάγιοι χαφ πρέπει να παίζουν πιο γρήγορα. Αυτό που περιμένει και θέλει ο προπονητής είναι να είμαστε σοβαροί μέσα στο γήπεδο και να δείξουμε καλά στοιχεία για την ομάδα».

Οσο για την συγκατοίκησή του με τον Στέφανο Αθανασιάδη είπε: «Βάζει πολύ δυνατά την μουσική, εγώ δεν θέλω να ακούω τόσο δυνατά, ο Κλάους προτιμά είτε τα ποντιακά, είτε τα λαϊκά»

Για την πιο ωραία προετοιμασία που έχει περάσει στον ΠΑΟΚ: «Νομίζω πως ήταν η πρώτη προετοιμασία, ήταν η χρονιά που έπαιξα πολλά παιχνίδια και ήταν η πρώτη χρονιά. Οσο περνούν τα χρόνια αλλάζει ο τρόπος σκέψης, δεν ενθουσιάζομαι, ούτε απογοητεύομαι. Κοιτάω το σήμερα. Πρέπει κάθε φορά που ξεκινάμε, να κρατούμε μικρό καλάθι και το αναφέρω και από την εμπειρία που είχα το προηγούμενο εξάμηνο με την Ομόνοια».

Ο Κωνσταντινίδης μίλησε ακόμη για τον ελεύθερο χρόνο του: «Βλέπω ταινίες, μου αρέσει να παρακολουθώ το survivor, απλά εδώ στην Ολλανδία δεν έχουμε αυτή την δυνατότητα».

Για το τι κρατάει από την χρονιά στην Ομόνοια: «Πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι στη ζωή σου. Στην Ομόνοια ξεκινήσαμε υψηλές προσδοκίες όμως δεν τελειώσαμε όπως θα θέλαμε τη χρονιά, έγιναν λάθη από όλους και από τους ποδοσφαιριστές».

Στο τέλος του ζητήθηκε να σχολιάσει με μια λέξη τα παρακάτω:
Κλάους: «Γκολ»
Μαλεζάς: «Ηρεμη δύναμη»
Στανόγεβιτς: «Ευδιάθετος»
ΠΑΟΚ: «Οικογένεια»

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Περιμένει Μαρσέιγ ο Οτσόα»
Next Article «Υπήρχε ενδιαφέρον από τον Άρη αλλά…»

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US