By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Έρχεται… δροσιά
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFE

Έρχεται… δροσιά

Τhessports
Last updated: 12/08/2017 12:00
Τhessports
Share
SHARE

Υποχώρηση των υψηλών θερμοκρασιών στη Δυτική Ελλάδα, περιμένουμε το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017, ενώ αργά το βράδυ βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά και στη Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν ηλιοφάνεια και πολλή ζέστη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 39 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 22 έως 36, στην Κεντρική Ελλάδα από 20 έως 41 βαθμούς, στη Νότια Ελλάδα από 25 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 25 έως 39, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 35 βαθμούς, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 22 έως 34 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο Θερμαϊκό νοτιοδυτικοί με ίδιες εντάσεις. Από τις βραδινές ώρες ωστόσο και από τα δυτικά πελάγη θα στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με πρόσκαιρη εξασθένηση μετά το μεσημέρι, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς και θα ενισχυθούν εκ νέου. Στο Ιόνιο οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με σταδιακή ενίσχυση στα επίπεδα των 5 με 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, ενώ από τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς και τοπικά στα ανοικτά του Σαρωνικού σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 έως 39 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Αρκετή ζέστη και λίγες νεφώσεις οι οποίες τις βραδινές ώρες θα πυκνώσουν με πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Κατά τη διάρκεια της νύχτας όμως προς Κυριακή οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 36 βαθμούς.

Σχετικά άρθρα

Πένθος: «Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα
Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για τη γενοκτονία των Ποντίων
«Έπεσε» το Spotify – Εκατομμύρια οι αναφορές για προβλήματα στη μουσική πλατφόρμα
Καιρός: Οι θερμοκρασίες ανά περιοχή το Πάσχα – Αυτή θα είναι η πιο ζεστή μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας
Θεσσαλονίκη: Νεκρός ηλικιωμένος μετά από πτώση από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ενίσχυση για Μακεδονικό
Next Article Έξω φρενών ο Στανόγεβιτς

Τελευταία νέα

Τέλος και ο Χαριστέας από τη Κηφισιά
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
25 May, 2026
Κένι: «Πολλή αγάπη για την υποστήριξη σας»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
25 May, 2026
Ηρακλής: «Χτύπημα» με Αρνόκουρου
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
25 May, 2026
Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Παρασκευάς Άντζας…
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
25 May, 2026
Follow US