By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ο Λημνιός, το ποδήλατο και…τα πέντε γκολ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUEΔΙΑΦΟΡΑΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λημνιός, το ποδήλατο και…τα πέντε γκολ

Τhessports
Last updated: 05/12/2017 16:03
Τhessports
Share
SHARE

Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη φιλοξενήθηκε ο διευθυντής των υποδομών του Ατρομήτου Τόλης Αποστόλου, ο οποίος μίλησε για τον Δημήτρη Λημνιό, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Ο Λημνιός ήρθε το 2012 στις ακαδημίες του Ατρομήτου στα 15 του στα πλαίσια του σκάουτινγκ είχα μια πληροφορία από έναν συνεργάτη μου για τον Δημήτρη. Τον φέραμε κοντά μας και δεν χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να διαπιστώσω το ταλέντο του. Μάλιστα είχε έρθει κοντά μας σε ένα τουρνουά στα Τρίκαλα και κάναμε ότι μπορούσαμε για να τον φέρουμε κοντά μας”.

Για την δυσκολία που αντιμετωπίζει ένας 15χρονος, να μετακομίσει από το Βόλο στην Αθήνα:

Ο Ατρόμητος έχει εξελιχθεί στις ακαδημίες και ο πρόεδρός μας στηρίζει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Έχουμε ένα αθλητικό κέντρο και χώρους που φιλοξενούμε τους ποδοσφαιριστές ενώ υπάρχουν και υπάλληλοι που φροντίζουν για την λειτουργία των ακαδημιών. Το κομμάτι της υγείας των παικτών το φροντίζουμε πολύ στις ακαδημίες μας. Από ένα πυρετό μέχρι ένα σοβαρό τραυματισμό φροντίζουμε εμείς.

Η πρώτη του εντύπωση για τον Λημνιό: 

Πρώτη φορά τον είδα με ένα ποδήλατο στο Βόλο και τώρα έχει φτάσει να παίζει στον ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης είναι αδαμάντινος χαρακτήρας, προέρχεται από μια καλή οικογένεια ενώ έχει και Βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο λόγω της καταγωγής της μητέρας του απο τη βραζιλία. Του εύχομαι να πάει μπροστά και έχει τα στοιχεία για μεγάλη καριέρα.

Για τα στοιχεία που ξεχωρίζουν τον Λημνιό: 

“Είναι γρήγορος, καλός στο ένας εναντίον ενός με καλό χειρισμό της μπάλας. Όταν είναι έτοιμος και σωματολογικά νομίζω θα έχει πολλά να δώσει. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του και τα στοιχεία του συνθέτουν το παζλ ενός ολοκληρωμένου παίκτη.

Σε ένα φιλικό είχε βάλει 5 γκολ, σκοράροντας με κάθε διαφορετικό τρόπο και βάζει την ομάδα του πάνω από τον εαυτό του. Ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση ώστε να είναι ταπεινός και να έχει τα πόδια του στη γή”.

Για τη δουλειά ενός σκάουτερ: 

“Μιά λέξη αντιπροσωπεύει τη δουλειά μας. Μεράκι. Μεράκι για να συνεχίσει κάποιος αυτή τη δουλειά και τα παραδείγματα όπως του Λημνιού μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας”.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article “Τρέλα” για το ντέρμπι
Next Article Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει την Βέντσπιλς

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US