By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Απολογείται ο Ολυμπιακός-Αυτό είναι το κατηγορητήριο!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απολογείται ο Ολυμπιακός-Αυτό είναι το κατηγορητήριο!

Τhessports
Last updated: 08/02/2018 10:12
Τhessports
Share
SHARE

Σήμερα το μεσημέρι (15:30) είναι προγραμματισμένο να απολογηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός για όλα όσα έγιναν στο πρόσφατο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και όπως είναι γνωστό κινδυνεύει με τιμωρία αφαίρεσης βαθμών κι αρκετών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Ο αθλητικός δικαστής της λίγκας έλαβε υπόψη του το φύλλο αγώνα, την έκθεση του παρατηρητή, την έκθεση της αστυνομίας και το βίντεο του αγώνα και συνέταξε το ακόλουθο κατηγορητήριο, το οποίο δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα SDNA:

«1) Φίλαθλοι της εγκαλουμένης προέβησαν στην ρίψη εύφλεκτων υλικών στον κυρίως χώρο του γηπέδου, κατά τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή αυτού εκ μέρους του διαιτητή. Ειδικότερα, στο 88’ λεπτό του αγώνα, φίλαθλος της εγκαλουμένης από τη θύρα 6 προέβη στη ρίψη μιας (1) φωτοβολίδας ευθείας βολής εντός του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα, κατόπιν σχετικής εντολής του διαιτητή, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

2) Περαιτέρω, φίλαθλοι της εγκαλουμένης προκάλεσαν επεισόδια στις κερκίδες και στον εν γένει χώρο του γηπέδου, κατά την διάρκεια του αγώνα και μετά τη λήξη αυτού, τα οποία συνδέονταν με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ξένης ιδιοκτησίας. Πλέον συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου, φίλαθλοι της εγκαλουμένης από τη θύρα 6 δημιούργησαν μικρής εστίας φωτιά, καίγοντας φανέλες και πανό της φιλοξενούμενης ΠΑΕ ΑΕΚ, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της προγραμματισμένης ενάρξεως του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα για πέντε (5’) λεπτά. Η φωτιά, δε, αυτή τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο, κατόπιν επεμβάσεως της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μετά, δε, τη λήξη του αγώνα και ενώ είχαν αποχωρήσει οι ομάδες και οι διαιτητές, πενήντα (50) περίπου φίλαθλοι της εγκαλουμένης από τις θύρες 4-5 εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου και συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες είχαν παραταχθεί έμπροσθεν της φυσούνας του γηπέδου, ρίχνοντας προς αυτούς καδρόνια, πυρσούς, πλαστικά καθίσματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα τη χρήση χημικών ουσιών εκ μέρους των αστυνομικών δυνάμεων, προκειμένου να τους απωθήσουν».

 

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΟλυμπιακόςΤιμωρία
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Δίνει χρόνο σε Χαντί και Μπαστακό
Next Article Κύπελλο Ελλάδας: Βγαίνει η… τετράδα!

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US