By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Περίπατος του Άρη και «ντόρτια» στο… χιονισμένο Αιγίνιο
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περίπατος του Άρη και «ντόρτια» στο… χιονισμένο Αιγίνιο

Τhessports
Last updated: 25/02/2018 17:47
Τhessports
Share
SHARE

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Άρης πέρασε εύκολα από τον «βούρκο» του Αιγινίου, επικρατώντας με 4-1 του τοπικού Αιγινιακού. Έτσι η ομάδα του Δημήτρη Σπανού διατήρησε την διαφορά της στο +6 και στο +8 από ΟΦΗ και Παναχαϊκή, αντίστοιχα.

Ο Άρης ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι αφού έριξε μία… προειδοποιητική βολή με τον Παυλίδη στο 3’, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης κέρδισε το πέναλτι (το έκανε ο Πετρούσης) με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Διαμαντόπουλος. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ακόμη πιο… εύκολη τη ζωή τους, λίγα λεπτά αργότερα με τον Πλατέλλα (13’), ένα γκολ που ουσιαστικά έβαλε τον Άρη σε θέση… οδηγού, αλλά για την εικόνα του ματς, μάλλον δεν… βοήθησε. Όπως άλλωστε και η λάσπη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και η, κατά περιόδους, έντονη χιονόπτωση και το τσουχτερό κρύο.

Από το 0-2 κι έπειτα ο ρυθμός του αγώνα «έπεσε» και πέρα από κάποιες μικροευκαιρίες των δύο ομάδων, δε συνέβη κάτι άλλο αξιοσημείωτο, πέρα από τον τραυματισμό του Γιάννη Πάσα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αιγινιακός προσπάθησε να σκοράρει, ώστε να βρεθεί σε θέση να… διεκδικήσει κάτι, αλλά χωρίς επιτυχία. Οι «κιτρινόμαυροι» σταδιακά πήραν ξανά τον έλεγχο του αγώνα, επέβαλλαν τον ρυθμό τους και μέσα σε επτά λεπτά σημείωσαν ακόμη δύο γκολ. Στο 64’ με τον Παυλίδη και στο 70’ και πάλι με τον πρώτο σκόρερ τους φέτος, τον Διαμαντόπουλο, μετέτρεψαν το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική διαδικασία.

Το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης ήταν το τελικό σκορ, καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Ζούρκο, πέντε λεπτά πριν από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης (67’ Ζούρκος), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πετρούσης (57΄Χότζιτς), Πολύζος (46’ Ανδρικόπουλος), Αντωνιάδης, Γκατσολάρι, Σοφιάνης, Πέριτς, Παπαδόπουλος.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (65’ Μιλούνοβιτς), Πασάς (37’ λ.τρ. Ντούνης), Παυλίδης (76’ Νίκιτς), Διαμαντόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΑιγινιακόςΆρης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Έτσι νίκησε η Κ20 του ΠΑΟΚ (vid)
Next Article Football League: Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US