By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: “Έδειξαν ποιος είναι ο πρωταθλητής”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΔΙΑΦΟΡΑΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Έδειξαν ποιος είναι ο πρωταθλητής”

Τhessports
Last updated: 14/05/2018 16:45
Τhessports
Share
SHARE

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μίλησε ο Γιώργος Κούδας, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε ποιος είναι ο πρωταθλητής.

Αναλυτικά όσα είπε:

-τον τελικό Κυπέλλου: «Δεν έχω φωνή για να τραγουδήσω στη σκηνή αλλά τραγούδησα στην Καλογρέζα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μιλούσα με τον Άγγελο Αναστασιάδη γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ με τις τρεις χαμένες φάσεις αλλά ο Άγγελος με σκούντησε και μου είπε: «Μη φοβάσαι είναι πεθαμένοι, θα χάσουν. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ποιος είναι ο Πρωταθλητής και ο Κυπελλούχος. Μπήκε η σφραγίδα. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ως μια ομάδα που μετά από κάποιους αγώνες πήγε τρένο μέχρι τον τελικό Κυπέλλου».

-το ποιος παίκτης ήταν ο καλύτερος του τελικού: «Εγώ θα ψηφίσω την ομάδα. Ποιον να πάρεις. Ο Βιεϊρίνια, ο Κάνιας όλοι ήταν μια ομάδα και αυτό που με χαροποιεί είναι ότι οι παίκτες που παίζουν ή μπαίνουν, είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλο. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κανέναν. Είναι ομάδα».

-την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου και γενικά όλο το τιμ θα πρέπει να δουλέψει σωστά και να κάνει σωστές επιλογές. Υπάρχουν τρία παιδιά, Ουάρντα, Χατζηισαϊας και Γιαννούλης, που δείχνουν καλό πρόσωπο και είναι παίκτες που χτίζουν και το αύριο. Υπάρχει και ο Λάμπρου στον Πανιώνιο και ο Χαρίσης που έκανε καλή χρονιά αλλά αυτά θα τα δουν ο προπονητής και το τεχνικό τιμ. Αυτοί θα κρίνουν τι χρειάζεται η ομάδα
».

-το ποιον θα ήθελε στην Τούμπα από τους Ουάρντα, Χατζηισαϊα και Γιαννούλη: «Έχουμε τρεις αλλά ο προπονητής μπορεί να δει και να διαπιστώσει ποιος από αυτούς θα ταιριάξει στο δικό του στυλ παιχνιδιού».

-τις χαμένες ευκαιρίες του Πρίγιοβιτς στον τελικό: «Όταν συζητάμε για ομάδα αυτό είναι που θέλω να βλέπω. Ήταν ομάδα. Ο Πρίγιοβιτς δεν έβαλε το γκολ εκείνο αλλά πείσμωσε και ήταν ένας από τους καλύτερους του γηπέδου».

-το εάν πάει για το νταμπλ ο ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν: «Μέσα στο γήπεδο εάν δυναμώσει λίγο περισσότερο και λειτουργήσουν όλα σωστά μπορεί να αποδείξει ότι ξεκινά τη σεζόν για τους δύο τίτλους».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Φοβερό τρολάρισμα από τον Γιώργο Σαββίδη(pic)
Next Article “Λύγισε” ο Ιβάν Σαββίδης(vid)

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US