By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Κάνουμε αγώνα δρόμου για την αδειοδότηση του Καυτανζογλείου»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κάνουμε αγώνα δρόμου για την αδειοδότηση του Καυτανζογλείου»

Τhessports
Last updated: 30/08/2018 19:20
Τhessports
Share
SHARE

Με αφορμή την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΛ για την 2η αγωνιστική της Super League, μίλησε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Καυταντζογλείου, Απόστολος Μητιντζής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την αδειοδότηση του σταδίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για την αδειοδότηση είπε:

«Η διαδικασία είναι ότι είναι δύσκολη η περίοδος γιατί 31 του μήνα λήγει η αδειοδότηση του σταδίου και κάνουμε ενέργειες για να την πάρουμε επειγόντως. Δεν έχουμε κάποιο άλλο πρόβλημα. Έπεσε και μέσα στον ανασχηματισμό οπότε αλλάζοντας οι υπουργοί ή έστω και ένας, προσπαθούμε να βρούμε μία λύση. Δεν υπογράφει μόνο ο κ. Βασιλειάδης αλλά και άλλοι υπουργοί. Ο προγραμματισμός μας με τον Ηρακλή ήταν αργότερα οπότε θα είχαμε χρόνο για να είμαστε εντάξει. Πέφτει δύο μέρες μετά την λήξη της αδειοδότησης. Κάνουμε αγώνα δρόμου για να μπορέσει ο Άρης να κινηθεί ανάλογα».

Για τις ενέργειες που γίνονται:

«Είχαμε ξεκινήσει τις διαδικασίες μετά το φιλικό του Άρη γιατί είχαμε υποψιαστεί ότι θα χρειαστούμε το γήπεδο νωρίτερα αλλά λόγω και της αλλαγής υπουργών ουσιαστικά ακυρώθηκαν ότι ενέργειες είχαν γίνει και αρχίσαμε από την αρχή. Άλλωστε και η Σούπερ Λίγκα δεν δέχεται να γίνει αγώνας χωρίς άδεια. Με την πυροσβεστική υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις ώστε να πληρεί κάποιους κανόνες ασφαλείας στο στάδιο. Υπάρχει το πρόβλημα με όλα τα ολυμπιακά έργα της χώρας που σχεδόν κανένα δεν έχουν άδεια. Ο Ηρακλής παίζει με προσωρινή αδειοδότηση και παίρνει την ευθύνη το υπουργείο που αυτό θέλουμε να κάνουμε και τώρα με τον Άρη. Ελπίζουμε εντός της ημέρας να έχουμε αποτέλεσμα ώστε να προγραμματίσουμε τον αγώνα. Υπήρχε προφορική επικοινωνία αλλά δεν υπήρχε αίτηση αλλά είναι περισσότερο τυπικό. Όλοι κάνουν αγώνα δρόμου».

Για την κατάσταση του γηπέδου:

«Το χορτάρι είναι σε πολύ κατάσταση. Η χωρητικότητα είναι 28.000 εκτός από κάποια καρεκλάκια είναι αχρηστευμένα. Ο κόσμος είναι διψασμένος να δει την ομάδα. Θα έχουμε επαφή με τον κόσμο του Άρη μέσα στην ημέρα».

ΠΗΓΗ: Yellow Radio 92,8 FM. 

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα, όχι για το CHL»
Next Article Προς Ολλανδία ο Λάμπρου!

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US