By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: “Ο ΠΑΟΚ έχει σταθερή κυβέρνηση, τον Ιβάν Σαββίδη”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ο ΠΑΟΚ έχει σταθερή κυβέρνηση, τον Ιβάν Σαββίδη”

Τhessports
Last updated: 10/09/2018 19:30
Τhessports
Share
SHARE

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο πρώην αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Θανάσης Ακριβόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για το γήπεδο, ενώ μίλησε και για τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εξαγγελία του πρωθυπουργού: «Τον κόσμο του ΠΑΟΚ τον απασχολεί εδώ και καιρό η νέα Τούμπα. Ένα γήπεδο δηλαδή ευρωπαϊκών προδιαγραφών, μοντέρνο, καινούργιο και μεγαλύτερο ούτως ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του κόσμου της ομάδας. Κακά τα ψέματα μία ομάδα χωρίς λειτουργικό γήπεδο που να έχει όλους τους απαραίτητους χώρους, δεν μπορεί να μεγαλουργήσει. Η διαφορά του τότε με το τώρα είναι ότι ο ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη μπορεί να σχεδιάσει το γήπεδο του βλέποντας μπροστά, χωρίς να έχεις έννοιες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας και οποιαδήποτε οικονομικά προβλήματα. Έχει ανθρώπους κοντά του, σαν μια σταθερή κυβέρνηση του Ιβάν Σαββίδη».

 

Για το timing της εξαγγελίας: « Πάντα τέτοιες ενέργειες έχουν ουρές πολιτικής ιδιοτέλειας ή κάποτε ακόμα και κόστους. Αντιλαμβάνεστε ότι χρειάζεται χρόνος και μελέτη. Αυτά τα πρότζεκτ ωριμάζουν για να γίνουν. Επιπλέον η ανέγερση του νέου γηπέδου είναι ένα έργο του δημόσιου τομέα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι τώρα είναι η ιδανική συγκυρία».

 

Για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας: «Οι σύμβουλοι του Δικέφαλου λογικά θα διαπραγματευτούν τον τρόπο παραχώρησης, τον χρόνο και κυρίως τους όρους. Το πιο θετικό στοιχείο για εμένα είναι ότι η επιθυμία της κυβέρνησης και η ετοιμότητα του ΠΑΟΚ συμπίπτουν την δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Ιβάν το θέλει και μπορεί, η κυβέρνηση είπε το okay οπότε προχωράνε. Σύντομα θα ξεκινήσει η αξιοποίηση αυτού του χώρου. Ο κόσμος να ξέρει ότι εκεί θα στεγαστούν και εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη αλλά και για άλλα τμήματα του ΠΑΟΚ. Θα είμαι ευτυχισμένος όταν δω τις μπουλντόζες να μπαίνουν στον χώρο, όπως όλοι μας».

 

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ξεκινάει ο μαραθώνιος για τον ΠΑΟΚ
Next Article Ανακοίνωση με υπονοούμενα κατά Ολυμπιακού

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US