By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Τhessports
Last updated: 06/12/2018 19:35
Τhessports
Share
SHARE

Φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ, σε συνέντευξη του στο Metropolis 95.5 ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Αναλυτικά:

Αναλυτικά:

 

Για την αποχή του από την ενεργώ δράση: «Σίγουρα είναι σημαντικό για έναν προπονητή να είναι συνεχώς ενεργός, αλλά από την άλλη είναι σημαντικό όταν μένεις απ’ έξω να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να καθαρίζεις το μυαλό σου».

 

Το προβάδισμα του ΠΑΟΚ για τον τίτλο: «Ο ΠΑΟΚ έχει σίγουρα το προβάδισμα κι αυτό προκύπτει και από το ρόστερ του αλλά και από το ποδόσφαιρο που παίζει. Μετά  το νικηφόρο πέρασμα που έκανε από τα ντέρμπι, είναι σίγουρα πιο μπροστά από τους αντιπάλους του. Επίσης η νίκη που πραγματοποίησε στη Λαμία ήταν εξίσου σημαντική. Το Πρωτάθλημα έχει βέβαια πολλές αγωνιστικές ακόμα, αλλά ο ΠΑΟΚ φαντάζει αυτή τη στιγμή σαν το πρώτο φαβορί».

 

Τη σημασία της νίκης επί της Λαμίας: «Η νίκη ήταν σημαντική με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ προερχόταν από μία ήττα από την Τσέλσι και ήταν δύσκολο μέσα σε τρεις μέρες να προετοιμαστεί σωστά γι’ αυτό το παιχνίδι. Η Λαμία είχε καλή απόδοση όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη παρά το γεγονός ότι έμεινε με 10 παίκτες. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει σκοντάψει, όμως δεν τον έκανε».

 

Την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ και την πίεση της κατάκτησης του Πρωταθλήματος: «Ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει όλο το βάρος στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και οι υπόλοιποι διεκδικητές είχαν πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Όλα αυτά τα παιχνίδια έχουν δημιουργήσει κούραση που επηρεάζει την αγωνιστική εικόνα μίας ομάδας. Τη μεγαλύτερη σημασία την έχει η συγκομιδή των βαθμών και ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ αποτελεσματικός».

 

Τους ανταγωνιστές του ΠΑΟΚ: «Αυτή τη στιγμή η μόνη ομάδα που δείχνει να μπορεί να κοντράρει τον ΠΑΟΚ είναι ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει απομακρυνθεί αρκετά. Ο Ολυμπιακός παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά δυσκολεύεται να πάρει τις νίκες. Τα ντέρμπι του δεύτερου γύρου θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει σίγουρα το προβάδισμα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έχει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στον επόμενο γύρο».

 

Την παρουσία του Αρη: «Ομάδες σαν τον Αρη βοηθούν τον κόσμο να επιστρέψει στα γήπεδα. Μέχρι στιγμής βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πετύχει το στόχο του να βγει στην Ευρώπη».

 

Το λόγο που ο Αρης δεν κερδίζει στα ντέρμπι: «Πιστεύω ότι υπήρχε ένα θέμα ισορροπίας μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Ο προηγούμενος προπονητής είχε δώσει ιδιαίτερο βάρος στην επίθεση και έτσι η ομάδα ήταν αρκετά ευάλωτη στην άμυνα. Ο Παντελίδης προσπάθησε να βελτιώσει αυτή τη δυσλειτουργία που σε κάποια παιχνίδια στέρησε  βαθμούς. Ο Αρης έχει το ρόστερ για να πάρει τις νίκες και να καταφέρει να βγει στην Ευρώπη».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Διάλεξε την γκολάρα που είναι για… βραβείο!(vid)
Next Article Απίστευτα επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (videos)

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US