By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Α1ΜΠΑΣΚΕΤ

«Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια»

Τhessports
Last updated: 27/05/2019 14:59
Τhessports
Share
SHARE

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος σχολίασε την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ και τόνισε πως ο ΕΣΑΚΕ έκανε το καλύτερο δυνατό για να μην αποχωρήσει ομάδα από τα πλέι-οφ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στην συνέντευξη Τύπου:

«Η Basket League της φετινής σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία με τα παιχνίδια που θα καθορίσουν τον πρωταθλητή και τις θέσεις κατάταξης. Θέλω να συγχαρώ τις ομάδες που έφτασαν ως εδώ και να ευχηθώ καλή επιτυχία. Όλοι θα θέλαμε να έχει εξελιχθεί διαφορετικά το πρωτάθλημα, να ολοκληρώνονται κανονικά οι αγώνες και να μην αποχωρήσει ομάδα. Ως ΔΣ εξαντλήσαμε τα περιθώρια και συμφωνήσαμε για τομές και αλλαγές. Οι κανονισμοί δεν μπορούσαν να αλλάξουν τώρα. Ο καθένας ανέλαβε τις ευθύνες του μπροστά στις ομάδες και μπροστά σε όλους στη χώρα. Η βιτρίνα της χώρας είναι το πρωτάθλημα. Φίλες και φίλοι χρέος του ΕΣΑΚΕ και όλων όσων υπηρετούν το άθλημα είναι η σεζόν να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο και από τη νέα σεζόν το πρωτάθλημα να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικό και δυνατό.

Οι βάσεις μπήκαν στις πολύωρες συσκέψεις όπου άνοιξαν τα θέματα. Συμφωνήσαμε στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών, σε αλλαγές στη διαιτησία, στην αυστηροποίηση του πειθαρχικού πλαισίου για παραπτώματα των εμπλεκομένων στο πρωτάθλημα. Στον άμεσο υποβιβασμό σε περίπτωση που ομάδα δεν θα αγωνιστεί.

Μέσα από 3 συναντήσεις ιδιοκτητών και προέδρων θα διαμορφωθούν, μετά το πέρας του πρωταθλήματος, οι αλλαγές στο πρωτάθλημα. Στόχος το νέο πρωτάθλημα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών, να αναβαθμιστεί η ποιότητα και να γεμίσουν οι εξέδρες. Να δημιουργηθεί ένα πρωτάθλημα που θα αξίζει στην προσπάθεια των παικτών των χορηγών και όσων αγαπούν το μπάσκετ. Το μπάσκετ έχει βαθιές ρίζες με ανθρώπους που το αγαπούν. Εάν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, θα τα καταφέρουμε και πιο γρήγορα απ ότι φανταζόμαστε».

Σχετικά άρθρα

Αποκαλυπτικός για Άρη και Σπανούλη ο Μίλισιτς: «Εκτοξεύθηκε ξαφνικά το μπάτζετ»
Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος»: Καταγγελία Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα
Ζητά βαριά «καμπάνα» στον Γιαννακόπουλο ο Ολυμπιακός
Συμφώνησε με NBAer ο Άρης
Επίσημο του Ναζ Μήτρου Λονγκ στον ΠΑΟΚ
TAGGED:Α1Μπάσκετ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Η δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα (vid)
Next Article Θριαμβεύει ο Βιεϊρίνια

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: Προσθήκες στο τμήμα σκάουτινγκ!
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
7 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ για τη νέα εποχή και το πρώτο «χτύπημα» του Μάτος!
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
7 June, 2026
«Πιθανό να μείνει ελεύθερος ο Πέρεθ»
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
7 June, 2026
«Ενδιαφέρον από Αγγλία για Γιαννούλη, προτιμά Ελλάδα ο παίκτης»
Featured ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
7 June, 2026
Follow US