By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Μήνυση για απειλητικά μηνύματα στην οικογένεια του Μητρόπουλου
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFEΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήνυση για απειλητικά μηνύματα στην οικογένεια του Μητρόπουλου

Τhessports
Last updated: 27/09/2019 10:54
Τhessports
Share
SHARE

Η παρουσία του Τάσου Μητρόπουλου στην εκπομπή «Τοtal Football» έγινε αφορμή για να δεχθεί αρχικά διαδικτυακές επιθέσεις με χυδαίους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Ωστόσο, το πράγμα φαίνεται πως έχει αρχίσει να ξεφεύγει καθώς στο στόχαστρο μπαίνει και η σύζυγος του Τάσου Μητρόπουλου, η οποία έλαβε απειλές κατά της ζωής της ίδιας και του πρώην παίκτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η Νένα Χρονοπούλου έλαβε απειλητικά μηνύματα, τα οποία την ανάγκασαν να καταθέσει μήνυση εναντίον του αποστολέα.

«Γιατί τι θα μου κάνεις Νενάκι; Άμα σου τολμάει κάνε καμιά κίνηση και θα δεις που θα πας… Ένα σφύριγμα στον Βεγγέλα και θα βρεθείς μαζί με τον αντρούκλα σου στα τάρταρα… Ηρέμησε λοιπόν» έγραφε ένα από αυτά.

«Πρόδωσε τον Ολυμπιακό, θα τα ακούσει, μη σου κακοφαίνεται… Ας βγει ο Τάσος να μου την πει άμα γουστάρει… Τι να ασχοληθώ με εσένα μωρή πατσαβούρα. Άντε κάνε μας τη χάρη και πέσε για ύπνο» έγραφε άλλο.

Τα μηνύματα και οι απειλές είχαν αρχίσει ήδη από το βράδυ της περασμένης Κυριακής και έτσι την Τετάρτη η ηθοποιός και παρουσιάστρια κατέθεσε μήνυση, καθώς ο αποστολέας είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Επίσης, η Νένα Χρονοπούλου κατέθεσε μήνυση και εναντίον αθλητικής ιστοσελίδας στην οποία ανέβηκε άρθρο εναντίον του Τάσου Μητρόπουλου, μετά την παρουσία του στην εκπομπή του Open TV, θεωρώντας πως με όσα γράφτηκαν υποκινείται φανατισμός εναντίον του άντρα της.

Σημειώνεται, μάλιστα, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας πως τόσο ο Τάσος Μητρόπουλος όσο και η Νένα Χρονοπούλου ανησυχούν ιδιαίτερα κυρίως για τον 14χρονο γιο τους, Χρήστο. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που η ηθοποιός κατέφυγε στην αστυνομία.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Δεν μπορεί να ελέγχει ο Ολυμπιακός πότε και πόσα θα παίρνουν οι ΠΑΕ» (vid)
Next Article Ιντέγε: «Ευλογημένος εδώ που βρίσκομαι» (pic)

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US