By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ένα γκολ κάθε 68 λεπτά ο Σφιντέρσκι!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚ

Ένα γκολ κάθε 68 λεπτά ο Σφιντέρσκι!

Τhessports
Last updated: 08/10/2019 09:22
Τhessports
Share
SHARE

Ένα ακόμα γκολ πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Κάρολ Σφιντέρσκι στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», δείχνοντας ότι αυτή η σεζόν θα είναι δική του.

Ο Πολωνός φορ που ήρθε από την Γιαγκελόνια τον περασμένο Ιανουάριο, προσεγγίζει νούμερα… Πρίγιοβιτς σε αποτελεσματικότητα αφού συνολικά μετράει 24 συμμετοχές (οι περισσότερες ως αλλαγή) και μέσα σε αυτές έχει προλάβει να σκοράρει 12 φορές. Δηλαδή σχεδόν ένα γκολ ανά δυο ματς από τον 22χρονο επιθετικό!

Ο «Σβαρόφσκι» όπως τον λένε οι συμπαίκτες του, είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με πέντε γκολ, αλλά η επίδοση είναι ακόμα

μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς τα λεπτά συμμετοχής του μέχρι στιγμής στην Σούπερλιγκ 1.

Συγκεκριμένα ο Πολωνός έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα σε αυτά τα πρώτα έξι παιχνίδια 329 λεπτά (67 με Παναιτωλικό, 90 με Πανιώνιο, 11 με Ατρόμητο, 20 με Άρη, 64 με ΑΕΚ, 77 με Αστέρα Τρίπολης) και με μια απλή διαίρεση διαπιστώνεται ότι ο επιθετικός των νταμπλούχων Ελλάδας πετυχαίνει γκολ σχεδόν κάθε 68 λεπτά.

Πέρσι στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν πρόλαβε να πετύχει 6 γκολ, τα περισσότερα με την δική τους ξεχωριστή σημασία, έχοντας συνολικά 600 αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής, ενώ φέτος πριν καν φύγει ο Σεπτέμβριος μετράει ήδη τον ίδιο αριθμό τερμάτων γκολ και σε όλες τις διοργανώσεις

Αν συνεχίσει έτσι σε επίπεδο αποτελεσματικότητας, ο Κάρολ Σφιντέρσκι είναι δεδομένο ότι θα κάνει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να ξεχάσουν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και συνάμα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκων ομάδων, που ψάχνουν με το… κυαλί επιθετικούς ανάλογων επιδόσεων με αυτές του «Κάρολου».

Η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Σφιντέρσκι, είναι 7.000.000 ευρώ, ποσό που δεν αποτελεί… πρόβλημα για ομάδες των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και στον Δικέφαλο αρχίζουν να «ενεργοποιούνται» σκέψεις για αναπροσαρμογή στην ήδη υπάρχουσα συμφωνία.

Τον Ιανουάριο ο 22χρονος φορ κλείνει χρόνο στον ΠΑΟΚ, ωστόσο σε αυτό το σύντομο διάστημα παρουσίας του στα «ασπρόμαυρα» έχει καταφέρει να φτιάξει το δικό του… φαν κλαμπ εντός και εντός αποδυτηρίων.

Είναι ήδη βασικός φορ στην εθνική Ελπίδων της Πολωνίας και το μεγάλο βήμα για την εθνική Ανδρών δεν θα αργήσει, αν συνεχίσει να σκοράρει ακατάπαυστα, ακόμα και αν «μπροστά» του έχει παίκτες τεράστιας ποιότητας όπως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν, ο Αρκάντιους Μίλικ της Νάπολι και ο Κριστόφ Πιόντεκ της Μίλαν.

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article “Σφυρίζει” το Βέλγιο – Σαν Μαρίνο ο Παπαπέτρου
Next Article “Στροφή” σε Ένινγκ στον Άρη – Επαφές εκ νέου με τον Γερμανό προπονητή

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US