By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Πασχαλάκης για το γκολ του Ολυμπιακού: «Πέρασε τη γραμμή η μπάλα»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πασχαλάκης για το γκολ του Ολυμπιακού: «Πέρασε τη γραμμή η μπάλα»

Τhessports
Last updated: 23/02/2020 22:02
Τhessports
Share
SHARE

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό και τόνισε πως η μπάλα είχε βγει άουτ πριν καταλήξει στα δίχτυα, ενώ πρόσθεσε πως το πρωτάθλημα ξεκινάει τώρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PAOK TV:

«Τα ντέρμπι κρίνονται σε λεπτομέρειες δεχτήκαμε ένα αυτογκόλ, ενώ είχαμε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Πιέσαμε ψηλά αλλά δεν τα καταφέραμε».

Ποία είναι η άποψη του για την φάση του γκολ του Ολυμπιακού:

«Θεωρώ ότι η μπάλα είχε φύγει έξω αλλά πάνω στην ένταση της φάσης δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Αλλά εφόσον η φάση έχει ελεγχθεί και έχει μετρήσει το γκολ τότε απλά χάνουμε το χρόνο μας.

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ελέγχαμε και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά τίποτα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει. Θέλει πίστη μέχρι το τελευταίο παιχνίδι ώστε αν καταφέρουμε αυτό που καταφέραμε πέρυσι.

Τι συνέβη το διάστημα που ήταν εκτός:

«Είμαι σε πάρα πολύ κατάσταση το βλέπω εγώ και συμπαίκτες μου και χαίρομαι που με στηρίζουν. Όσο αναφορά το διάστημα που ήμουν εκτός προσπάθησα να βελτιωθώ σε κάποια πράγματα.

Είναι μια περίεργη χρονιά αλλά η αυτοκριτική θα γίνει στο τέλος της χρονιάς για όλους».

Για την διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων:

«Εφόσον υπάρχει πίστη και ομογένεια θα συνεχίσουμε. Το βλέπω και στον εαυτό μου εφόσον ξεκινάω να αγωνίζομαι πάλι είναι σαν να ξεκινάει το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν:

«Είναι καλό να έρχονται αυτά τα παιχνίδι καθώς πραγματικά γεμίζει το γήπεδο το ζούμε περισσότερο και η προετοιμασία είναι πιο έντονη. Αν πρέπει να λέγεσαι πρωταθλητής θα πρέπει να παίζεις αυτά τα παιχνίδια».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΠΑΟΚΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Super League: Η βαθμολογία μια «στροφή» πριν το φινάλε
Next Article «Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη»

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US