By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Μάστιγα : Νέα επίθεση από αδέσποτα
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFE

Μάστιγα : Νέα επίθεση από αδέσποτα

Τhessports
Last updated: 04/04/2020 18:57
Τhessports
Share
SHARE

Νέα επίθεση αδέσποτων σκύλων, σε πολίτη, σημειώθηκε στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον Δημοτικό Σύμβουλο Νεάπολης -Συκεών και επικεφαλής της παράταξης Κοινωνική Συνεργασία, Ηλία Ζάχαρη.

Όπως αναφέρει: «Δυστυχώς χθες, μία ημέρα πριν από τη σημερινή παγκόσμια ημέρα των αδέσποτων ζώων, είχαμε το δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες κρούσμα επίθεσης αδέσποτων σκύλων σε κάτοικο του Δήμου Νεάπολης Συκεών, σε κεντρικότατο σημείο του Δήμου μας, κοντά στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου, τον Μητροπολιτικό Ναό της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως».

Σύμφωνα με τον κ. Ζάχαρη, το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου του χορηγήθηκε αντιλυσσικό εμβόλιο καθώς, «όπως προκύπτει από τις ιατρικές γνωματεύσεις τις οποίες έχουμε στη διάθεση μας, κρίθηκε ότι από την περιγραφή του προκύπτει ισχυρή υποψία λύσσας στο εμπλεκόμενο ζώο», εξηγεί ο ίδιος.

Πριν λίγες ημέρες, την Πρωταπριλιά συγκεκριμένα, οι αντιδήμαρχοι των δήμων Θεσσαλονίκης, Νεάπολης Συκεών, Παύλου Μελά και Πυλαίας Χορτιάτη οι οποίοι εφάπτονται του δάσους του Σέιχ Σου, με κοινή τους δήλωση απηύθυναν έκκληση στους δημότες τους, “να τηρούν την απαγόρευση κυκλοφορίας στο Σέιχ Σου και να μη θέτουν σε κίνδυνο τους εαυτούς τους, καθώς υπάρχουν επικίνδυνες αγέλες σκύλων”.

«Όμως εντός των ορίων των δήμων, η ευθύνη για την προστασία των δημοτών ανήκει στους ίδιους τους δήμους. Η ανάγκη λήψης των προβλεπόμενων μέτρων, τα οποία είναι συγκεκριμένα, είναι προφανής. Είμαστε στη διάθεση της διοίκησης να τους ενημερώσουμε. Η σωματική ακεραιότητα των κατοίκων του δήμου μας είναι αδιαπραγμάτευτη, ειδικά την εποχή του κορωνοϊού, στην οποία το Εθνικό Σύστημα Υγείας δεν πρέπει να επιβαρύνεται για κανέναν λόγο.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει όλοι μας να κινητοποιηθούμε έτσι ώστε στις δύσκολες ημέρες που περνάμε να μην μένουν χωρίς τροφή τα αδέσποτα του Δήμου μας. Ο δήμος πρέπει να συντονίσει τον εθελοντισμό και να διακινήσει τη βεβαίωση μετακίνησης για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων, η οποία είναι και ένδειξη ανθρωπιάς, αλλά και ένα σοβαρό προληπτικό μέτρο για την ασφάλεια», καταλήγει ο κ. Ζάχαρης.

Πηγή : thestival.gr

 

Σχετικά άρθρα

Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα το μετρό
Κατέθεσε μήνυση ο Μαρινάκης – Η απάντηση του Δημητριάδη
Πένθος: «Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Πένθος για τον Φερνάντο Σάντος
Next Article Ο Καρυπίδης προσφέρει 2,5 εκατομμύρια μάσκες!

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US