By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να δώσει λύση στον Άρη!»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να δώσει λύση στον Άρη!»

Τhessports
Last updated: 11/05/2020 20:25
Τhessports
Share
SHARE

«Αιχμηρή» ανακοίνωση, μέσω της οποίας ζητούν από την κυβέρνηση να δώσει λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει με το ban της FIFA, εξέδωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει:

«Νιώθουμε έκπληξη και οργή με όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες. Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε με πιο σκεπτικό οι κανονισμοί της FIFA υπερβαίνουν τους νόμους του ελληνικού κράτους και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλείται να πληρώσει “φέσια” που δημιούργησαν και άφησαν οι προγενέστερες διοικήσεις.

Είναι αδιανόητο η τωρινή διοίκηση να καλείται να πληρώσει χρέη που δημιουργήθηκαν πριν από 10-12 χρόνια, όταν έχει κριθεί οριστικά βάσει της ελληνικής νομοθεσίας ότι η τωρινή ΠΑΕ δεν είναι συνέχεια της παλιάς.

Μας εκπλήσσει που μόνο ο ΑΡΗΣ καλείται να πληρώσει, ενώ πολλές ακόμη ΠΑΕ της Super League ακολούθησαν το δρόμο της εκκαθάρισης στο παρελθόν και σήμερα δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Το γεγονός αυτό δεν μας δημιουργεί μόνο έκπληξη, αλλά και υποψίες μήπως κάτι άλλο συμβαίνει…

Ως βετεράνοι του ΑΡΗ, ενώνουμε τη φωνή μας με αυτήν του ΑΣ της ΠΑΕ και των οργανωμένων φιλάθλων μας, ζητώντας από την ελληνική κυβέρνηση να παρέμβει άμεσα. Είναι υποχρέωση του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη και του Υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη, που το προηγούμενο διάστημα συμμετείχε στις συσκέψεις με την FIFA και την UEFA, να συμπεριλάβουν το ζήτημα του ΑΡΗ στο περίφημο μνημόνιο, που θα υπογραφεί το επόμενο διάστημα. Οφείλουν να το συμπεριλάβουν και να δώσουν λύση.

Και δεν θα το κάνουν χαριστικά για τον ΑΡΗ. Ο Σύλλογος μας τιμωρήθηκε σκληρά για τα δικά του λάθη στο παρελθόν. Έχουν την υποχρέωση να το κάνουν γιατί αυτό είναι το δίκαιο. Και όχι να κάνουν επιλεκτικές διακρίσεις και εξυπηρετήσεις.

Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις, και όπως πάντα, είμαστε στο πλευρό του ΑΣ και της ΠΑΕ. Περιμένουμε από την ελληνική πολιτεία να δείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον της και επιβάλει το δίκαιο για τον ΑΡΗ μας»

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Η επίσημη ποινή του Άρη από την FIFA
Next Article Η μεγάλη επιστροφή του Ζαμπά!

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US