By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Προκαλεί η 33χρονη για την αρπαγής της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFE

Προκαλεί η 33χρονη για την αρπαγής της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη!

Τhessports
Last updated: 23/06/2020 21:13
Τhessports
Share
SHARE

Στις Γυναικείες Φυλακές Θηβών αναμένεται να οδηγηθεί η 33χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης, κοντά σε σχολείο της Κάτω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη. Νωρίτερα, μετά την πολύωρη απολογία της ενώπιον της α’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Όπως έγινε γνωστό, απολογούμενη αρνήθηκε τις βαρύτατες πράξεις που της αποδίδει το κατηγορητήριο και συνδέονται με ασελγείς πράξεις, αποδεχόμενη μόνο την προμήθεια ναρκωτικών, την οποία απέδωσε στην τοξικοεξάρτησή της, ενώ υπέβαλε αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Η 33χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη την ακολούθησε «οικειοθελώς» και απέδωσε σε «φαντασίωση» μέρος των όσων κατέθεσε στους παιδοψυχολόγους κι αστυνομικούς. Κατά πληροφορίες, ανέφερε ότι πρόθεσή της ήταν να φροντίσει την ανήλικη, θέλοντας να καλύψει το «ψυχικό κενό» που άφησε στην ίδια η έλλειψη του παιδιού της, το οποίο της «αποστέρησε εκδικητικά» ο πρώην σύζυγός της. Αναφορικά με την προανακριτική της κατάθεση, όπου φέρεται να ομολογεί τις πράξεις της, η 33χρονη ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και πιέσεων.

Για το κινητό και το λαπ-τοπ που της αποδίδεται ότι κατέστρεψε πριν συλληφθεί στην Παραλία Κατερίνης, τόνισε ότι προέβη στην ενέργεια αυτή επειδή πανικοβλήθηκε μήπως εντοπιστεί, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι έβγαλε μία «σέλφι» με τη μαθήτρια την ώρα που «έπαιζαν και χόρευαν».

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, αποφασίστηκε η προσωρινή της κράτηση, μέτρο κατά του οποίου, όπως δήλωσε ο συνήγορός της, θα προσφύγει εντός των επόμενων ημερών. Η κύρια ανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται και στο πλαίσιο αυτό θα διαβιβαστούν στην ανακρίτρια – μόλις ολοκληρωθούν – τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από το κινητό και το λαπ-τοπ που κατασχέθηκαν.

Στο μεταξύ, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αναμένεται να εκδοθεί διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφίας της κατηγορούμενης, προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν εμπλοκή της σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα το μετρό
Κατέθεσε μήνυση ο Μαρινάκης – Η απάντηση του Δημητριάδη
Πένθος: «Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Ο… σωτήρας του Άγιαξ κόντρα στον ΠΑΟΚ!»
Next Article «Συναγερμός» στην Τουλούζ του Κουλούρη!

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US