By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Κάτοικος Περιστερίου παρέμεινε ο Ούμπιδες
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάτοικος Περιστερίου παρέμεινε ο Ούμπιδες

Τhessports
Last updated: 25/07/2020 19:27
Τhessports
Share
SHARE

Ο Χαβιέρ Ούμπιδες αποφάσισε να παραμείνει ανανεώνοντας γι’ ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό του.

Ο ηγέτης του Ατρόμητου, το μεσημέρι του Σαββάτου υπέγραψε το νέο συμφωνητικό που θα τον δεσμεύει πλέον με την αγαπημένη του ομάδα μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι.

Ήταν πολύ δύσκολο ν’ αποχωριστεί τον σύλλογο του Περιστερίου, αισθάνεται ευγνώμων για ό,τι έχει ζήσει και όση εμπιστοσύνη και αγάπη έχει λάβει κι έτσι αποφάσισε να παραμείνει, κάτι που το ήθελε πολύ και η διοίκηση.

«Έχω πολλούς λόγους που δεν θέλω να πω αντίο στο ποδόσφαιρο σήμερα, θα μου άρεσε ο μικρός μου γιος να καταλάβει και να μπορέσει να με δει με αυτή την φανέλα» είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αρχηγός, Χαβιέ Ούμπιδες θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας μας μέχρι το 2021!

Ο Αργεντίνος ηγέτης του Ατρομήτου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας με σκοπό να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Η προσωποποίηση της Ατρόμητης ψυχής και του πάθους δεν θα μπορούσε να λείψει από την αντεπίθεση που ετοιμάζει η ομάδα μας την ερχόμενη χρονιά με σκοπό την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ανανέωση του Χαβιέ Ούμπιδες ήταν επιθυμία τόσο της Διοίκησης της ομάδας όσο και του κόσμου αφού ο αρχηγός έχει συνδέσει το όνομα του με τη φανέλα με το Αστέρι αποτελώντας τον ηγέτη εντός και εκτός των αποδυτηρίων και παράδειγμα για όλους τους παίκτες.

Με την ολοκλήρωση των υπογραφών του νέου του συμβολαίου ο Χαβιέ προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο που μου έδωσαν τη δυνατότητα και μου άνοιξαν τις πόρτες για να αποφασίσω να μείνω άλλο ένα χρόνο στην ομάδα.

Σήμερα, σίγουρα δεν είμαι ο ίδιος που έφτασε στην ομάδα πριν 7 χρόνια, ίσως στον δρόμο έχασα μερικά πράγματα, ο χρόνος μας περνά όλους.

Αλλά να είστε σίγουροι ότι αυτό που δεν έχασα ποτέ είναι αυτό το πάθος και αυτή τη φλόγα με την οποία έφτασα την πρώτη μέρα εδώ!

Έχω πολλούς λόγους που δεν θέλω να πω αντίο στο ποδόσφαιρο σήμερα, θα μου άρεσε ο μικρός μου γιος να καταλάβει και να μπορέσει να με δει με αυτή την φανέλα, να μπορέσω να αποχαιρετήσω τον κόσμο, όλους εσάς που υποστηρίζεται την ομάδα μας και το πιο σημαντικό ότι ακόμα νιώθω ότι έχουμε στόχους να εκπληρώσουμε.

Vamos Atromitos!»

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:SuperleagueΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ενίσχυση με Άρσιτς για το χάντμπολ του ΠΑΟΚ
Next Article Έκτακτο: Αποκλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο!

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US