By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Επίθεση Κούγια σε Μπαλτάκο: «Ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών!»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίθεση Κούγια σε Μπαλτάκο: «Ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών!»

Τhessports
Last updated: 30/07/2020 15:14
Τhessports
Share
SHARE

Νέα «επίθεση» στον Τάκη Μπαλτάκο εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΛ, υποστηρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών για το επόμενο πρωτάθλημα, για την υπόθεση της δήθεν πολυιδιοκτησίας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η γραπτή δήλωση του γνωστού δικηγόρου:

Διάβασα μια δήλωση του, ανύπαρκτου τα τελευταία 40 χρόνια σε παρουσία σε δικαστήρια, αυτόκλητου όπως ο ίδιος μου ομολόγησε, νομικού συμβούλου μεταξύ άλλων συναδέλφων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκη Μπαλτάκου.

Ο κ. Μπαλτάκος, ο οποίος τα τελευταία 40 χρόνια είναι ζήτημα αν έχει παραστεί σε 20 υποθέσεις στα δικαστήρια όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της υφηλίου, αφού το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα όλων αυτών των ετών ήταν έμμισθος διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, άρα σε αναστολή της δικηγορικής του ιδιότητος, και ορισμένα χρόνια ασχολήθηκε, με ατυχή αποτελέσματα γι αυτόν, με την πολιτική, πριν εκφράσει αυτές τις κωμικές εντελώς νομικές σκέψεις, τις οποίες εξέφρασε και οι οποίες μπορούν να γίνουν δεκτές μόνο στη Δίκη του Open με πρόεδρο του δικαστηρίου τον Θωμαϊδη, να σκεφθεί ότι αυτές οι νομικές γελοιότητες τις οποίες χωρίς νομική αξιοπρέπεια εκστόμισε, προσβάλλουν ευθέως ανώτατους και ανώτερους Έλληνες τακτικούς δικαστές, οι οποίοι είχαν και έχουν εντελώς αντίθετη νομική άποψη και γι αυτό με τις αποφάσεις τους τον γελοιοποίησαν, κορυφαίους καθηγητές πανεπιστημίου που γέλαγαν με τις περί μαναβικής απόψεις του αντί νομικών επιχειρημάτων, αλλά και εμάς τους πραγματικούς δικηγόρους, με καθημερινή παρουσία στα δικαστήρια συναδέλφους του, που δικαιωθήκαμε με όλες τις δικαστικές αποφάσεις όλων των βαθμών στην Ελλάδα.

Ο Τάκης Μπαλτάκος έχει μπερδέψει τα ψέματα των πολιτικών, που δεν κοστίζουν τίποτα, με τη Νομική επιστήμη και τις δικαστικές αποφάσεις και παραπλανά σε συνεργασία με κάποιους ιδιοτελείς δημοσιογράφους τόσο την οικογένεια Σαββίδη όσο και το σύνολο των οπαδών του ΠΑΟΚ, που δεν γνωρίζουν νομικά.

Η υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης όχι μόνο δεν έκλεισε, αλλά θα γίνει η ταφόπλακα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για την επόμενη σεζόν, εφόσον η Ξάνθη βεβαίως κερδίσει το μπαράζ με τον Απόλλωνα, αφού το λάθος της Ξάνθης να απευθυνθεί στο CAS, όχι μόνο τελικώς δεν θα την ωφελήσει, γιατί όποιος τακτικός δικαστής δικάσει στην Επιτροπή Εφέσεων τον Οκτώβρη θα εκδώσει ακριβώς την ίδια απόφαση που εξέδωσε η υπό τον κ. Φιλόπουλο Επιτροπή, αλλά δυστυχώς οι βαθμοί θα αφαιρεθούν από το επόμενο πρωτάθλημα.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Για αυτό πήγα στην Τούμπα, τι είπαμε με τον Ρέμπε»
Next Article Basket League: Πόσοι πέφτουν, πόσοι ανεβαίνουν

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US