By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ο καιρός σήμερα – Βροχές και καταιγίδες
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFE

Ο καιρός σήμερα – Βροχές και καταιγίδες

Τhessports
Last updated: 25/08/2020 10:07
Τhessports
Share
SHARE

Βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά αναμένονται την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, νεφώσεις αναμένονται στα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο και Ιόνιο, ενώ βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στη Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως στη Μακεδονία από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 18 έως 34, στη Θεσσαλία από 20 έως 37, στα δυτικά ηπειρωτικά από 20 έως 34, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 31, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 20 έως 35, στα Δωδεκάνησα από 21 έως 34, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 22 έως 29 και στην Κρήτη από 18 έως 34 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί 3 έως 5 μποφόρ και προς το βράδυ βορειοδυτικοί ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως προς το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα γίνουν μεταβλητοί έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις από το πρωί με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το πρωί έως το απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 3 και στα δυτικά τοπικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 30 βαθμούς.

Σχετικά άρθρα

Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα το μετρό
Κατέθεσε μήνυση ο Μαρινάκης – Η απάντηση του Δημητριάδη
Πένθος: «Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ιταλικά ΜΜΕ : “Τετραπλό ενδιαφέρον για τον Ελ Καντουρί”
Next Article Σλόβαν : Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ λόγω κορονοϊού!

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US