By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ζίβκοβιτς: «Τα πάντα για να κερδίσουμε στην Τούμπα»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζίβκοβιτς: «Τα πάντα για να κερδίσουμε στην Τούμπα»

Τhessports
Last updated: 23/09/2020 14:07
Τhessports
Share
SHARE

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς κράτησε τη χθεσινή εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά δε μπορεί να είναι ικανοποιημένος μετά από μία ήττα και τόνισε ότι η ομάδα του, θα κάνει τα πάντα για να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς της Τούμπας.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε αρχικά στην καλή εικόνα της ομάδας χθες και την αίσθηση που του άφησε το τελικό 2-1… «Παίξαμε μόνο το πρώτο ημίχρονο, αφού ο αγώνας αυτός διαρκει 180′.

Επομένως έχουμε και το δεύτερο ημίχρονο στο σπίτι μας. Ακόμη και αν κερδίζαμε με 1-0 ή φέρναμε ισοπαλία, θα έλεγα το ίδιο. Εμείς θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη μέσα στο σπίτι μας, που για μένα είναι κόλαση, έστω και αν είναι άδειο.

Κι αυτό γιατί πολύ απλά, θα έχουμε τον κόσμο μέσα στην καρδιά μας και θα μας συνοδεύει στο γήπεδο, όπως έγινε και στα προηγούμενα ματς. Για αυτό και λέω ότι έχουμε μπροστά μας ένα δεύτερο παιχνίδι και το ίδιο θα έλεγα ακόμη και αν κερδίζαμε αυτό το ματς».

Οσο για τις ευκαιρίες του ΠΑΟΚ, με το χαμένο πέναλτι του Πέλκα και το δοκάρι του Ελ Καντουρί, ο Ζίβκοβιτς σχολίασε: «Στο ποδόσφαιρο, όπως όλοι γνωρίζετε, όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται.

Ήταν μια άτυχη στιγμή για τον Δημήτρη (σ.σ. Πέλκας), αλλά το ξεπέρασε γρήγορα και είδατε πως αμέσως μετά, πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ.

Εγώ θα σταθώ στο ότι παρουσιαστήκαμε καλά μέσα στο γήπεδο, διαβάσαμε καλά το παιχνίδι του αντιπάλου. Είναι όμως ξεκάθαρο, πως σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει και εμείς χάσαμε. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για ένα παιχνίδι που είναι σημαντικό, αφού κρίνεται ένας μεγάλος στόχος για εμάς.

Αλλά έχουμε το δεύτερο ματς, θα έχουμε και τον κόσμο στην καρδιά μας για αυτό και σας ξαναλέω, ότι θα είναι κόλαση για τον αντίπαλο και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε».

Ο Σέρβος ρωτήθηκε και για τη δική του απόδοση, απαντώντας: «Ο καθένας που παίζει στην ομάδα, προσπαθεί για το καλύτερο και το ίδιο ακριβώς κάνω και εγώ. Είτε είσαι τερματοφύλακας, είτε παίζεις στην άμυνα ή στην επίθεση πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου».

Τέλος, ο Ζίβκοβιτς αναφέρθηκε στην ενέργεια του ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι, η οποία ισοσκέλισε τη μεγαλύτερη ετοιμότητα της Κράσνονταρ. «Ναι, γιατί πολύ απλά το σκάουτινγκ λειτούργησε πολύ καλά, διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο μας και ήμασταν προετοιμασμένοι. Απλά δεν μπορείς ποτέ να είσαι ευχαριστημένος με μια ήττα.

Εμείς θα κάνουμε τα πάντα στο δεύτερο παιχνίδι για να κερδίσουμε. Το ίδιο θα έλεγα αν δε χάναμε στο πρώτο ματς. Αλλά πριν από αυτό το παιχνίδι έχουμε ένα πολύ σημαντικό στον Βόλο και πρέπει να το κερδίσουμε. Εκεί πρέπει πλέον να αφοσιωθούμε και στη συνέχεια να σκεφτούμε το ευρωπαϊκό μας ματς» ήταν τα λόγια του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΠΑΟΚΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Κροατικές ευχές σε Τσόλακ! (pic)
Next Article Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ – Άγνωστος απειλεί να τον ανατινάξει

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US