By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Νίκησε εύκολα η ΑΕΚ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε εύκολα η ΑΕΚ

Τhessports
Last updated: 27/09/2020 22:30
Τhessports
Share
SHARE

Το εκτεταμένο rotation που επιχείρησε ο Μάσιμο Καρέρα, συνοδεύτηκε με νίκη για την ΑΕΚ που επικράτησε 3-0 της Λαμίας στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική της Super League. Ο Λιβάι Γκαρσία (14΄), ο Νέναντ Κρίστιτσιτς (65΄) και ο Μπράιτ Ενομπακάρε (85΄) πέτυχαν τα γκολ μιας άνετης νίκης για την Ένωση, με «αποκάλυψη» του αγώνα το νεαρό Θεοδόση Μαχαίρα.

Με τους Λιβάγια, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες Ινσούα στον πάγκο και τον Ολιβέιρα εκτός αποστολής, ο Καρέρα βρήκε χώρο στην ενδεκάδα για αρκετούς παίκτες. Οι Σακχόφ, Γκαρσία πραγματοποίησαν ντεμπούτο στη Super League, αλλά και πρώτη εμφάνιση ως «ενδεκαδάτοι», ενώ για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε ως βασικός ο 20χρονος Θεοδόσης Μαχαίρας. Μολονότι σε τέτοιες περιπτώσεις μια ομάδα επηρεάζεται στην αρχή του παιχνιδιού από έλλειψη ομοιογένειας, στην ΑΕΚ συνέβη το αντίθετο. Η συγκεκριμένη ενδεκάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά, βγάζοντας αρκετές φάσεις στο πρώτο 20λεπτο. Στο 14΄ άνοιξε το σκορ όταν ο Σαραμαντάς έκανε λάθος εκτίμηση, το λάθος του εκμεταλλεύτηκε ο Λιβάι Γκαρσία που πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με την Ένωση.

Στο 51΄ με εξαιρετική ατομική ενέργεια ο Μαχαίρας έδωσε «έτοιμο γκολ» στον Ανσαριφάρντ, όμως ο Ιρανός έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά, ο Μαχαίρας πήρε την κεφαλιά από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα βρήκε ξανά στο δοκάρι!

Η ΑΕΚ «καθάρισε» το ματς στο 65΄ όταν ο Μαχαίρας βρήκε τον Κρίστιτσιτς στο ύψος της περιοχής και ο Σέρβος «εκτέλεσε» τον Επασί για το 2-0. Τα εύσημα στο νεαρό που συνδύασε την σημερινή εξαιρετική του εμφάνιση με μία ασίστ και δίκαια αναδείχθηκε MVP στο τέλος του αγώνα. Στο 85΄ από προσπάθεια του Αλμπάνη, ο Μπράιτ Ενομπακάρε απλώς «έσπρωξε» τη μπάλα στην κενή εστία, συνδυάζοντας κι αυτός -όπως και ο Γκαρσία- με γκολ το ντεμπούτο του στη Λίγκα.

Η Λαμία, παρά την κατά διαστήματα καλή εικόνα και ικανοποιητική ανάπτυξη, δεν κατάφερε να δημιουργήσει την παραμικρή φάση και επέτρεψε στην ΑΕΚ να πάρει μια πολύ άνετη νίκη. Το χρειαζόταν αυτό η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, ώστε να πάει με θετική ψυχολογία και ξεκούραστη, για το ματς-φωτιά με τη Βόλφσμπουργκ (1η Οκτωβρίου) που θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Σχετικά άρθρα

Eπιβραβεύει τις νταμπλούχες του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!
Ντουμπόφ: «Θα είμαι μέλος της επόμενης ημέρας της Πάφου»
Πάει και για Γιόνσον ο Ηρακλής;
O Tζόλης για τον τελικό του Champions League και την… επόμενη ομάδα του!
Europa: «Κλείδωσαν» οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ομόνοια: Ακόμα ένα κρούσμα πριν τον Ολυμπιακό
Next Article Νέες «βόμβες» από Λουτσέσκου: «Από την Αθήνα προσπάθησαν να καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ»

Τελευταία νέα

Πάλεψε, αλλά είπε «αντίο» στη σεζόν με ήττα ο ΠΑΟΚ
Featured ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
30 May, 2026
Θύμα απάτης ο Λούκας Πέρεθ!
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Στο Παλατάκι με στόχο την ισοφάριση
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
30 May, 2026
Μεταδόσεις με ΠΑΟΚ και τελικό Champions League
MEDIA
30 May, 2026
Follow US