By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Αυτό είναι το πρόβλημα με τον Τσόλακ»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αυτό είναι το πρόβλημα με τον Τσόλακ»

Τhessports
Last updated: 22/10/2020 23:47
Τhessports
Share
SHARE

Για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια, αλλά και την ατομική απόδοση των παικτών του, μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα, που στάθηκε στον Αντόνιο Τσόλακ και το άγχος που έχει για να σκοράρει.

O Φερέιρα στάθηκε και στην απουσία του κόσμου από το γήπεδο της Τούμπας, σημειώνοντας ότι η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι κάτι που λείπει πολύ από την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι και πάλι ο ΠΑΟΚ δεν είχε την ουσία: «Η αλήθεια είναι ότι κοιτάζοντας το σημερινό παιχνίδι όπου είχαμε 19 τελικές και 70% κατοχή, σίγουρα περιμένουμε μεγαλύτερη ουσία. Η δυναμική μας, μας επιτρέπει να φτάνουμε στην περιοχή με αρκετούς παίκτες, οπότε αυτό είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει. Είναι πραγματικότητα ότι κι εμείς πρέπει να βρούμε καλύτερη τελική ενέργεια και πιο καθαρό μυαλό, γιατί η μπάλα φτάνει στην περιοχή».

Για το αν σκέφτεται μία αλλαγή προσώπων: «Ο Ομάρ είναι τραυματίας και ο Αουγκούστο είχε να παίξει καιρό. Ο Νινούα είναι ένας παίκτης νεαρός και θέλει χρόνο. Το παιχνίδι δε μας πήγε και φάνηκε από το γεγονός ότι ο αντίπαλος πέτυχε ένα γκολ που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Ξέρουμε καλά τα στοιχεία του Εσίτι και το τι έχει να μας δώσει.

Όσον αφορά στον Τσόλακ, σήμερα συμπληρώνει έναν μήνα μαζί μας και σίγουρα υπάρχει σκέψη ότι πρέπει να βάλει γκολ, αυτό σκέφτεται και ο κόσμος. Πρέπει όμως πρώτα να μάθει και ο ίδιος να βάζει γκολ. Μερικές φορές είναι περισσότερο απασχολημένος στο πως θα βάλει γκολ από το να βοηθήσει έναν συμπαίκτη του για παράδειγμα να σκοράρει κι αυτό, τον γεμίζει πίεση και άγχος. Η δουλειά η δικιά μου, είναι να βοηθήσω κι αυτόν και τον Κάρολ να βρίσκονται στη σωστή θέση».

Για τον Μουργκ: «Δεν ξέρουμε αν θα γινόταν κάτι διαφορετικό, αν δεν γινόταν αυτή η αλλαγή. Εγώ πρέπει να πάρω αποφάσεις κι αυτό που σκέφτηκα, ήταν να βάλω παίκτες που θα έδιναν μεγαλύτερη ένταση, όπως ο Τζόλης ή ο Ντιέγκο. Ναι, θα μπορούσε να μείνει ο Μουργκ, γιατί είχε κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά αυτή ήταν η απόφαση που πήρα. Από την άλλη, μία σημείωση θα ήθελα να κάνω».

Για την απουσία του κόσμου: «Δεν έχουμε τον κόσμο μας μαζί και έχουν αυξηθεί τα αποτελέσματα που παίρνουν οι φιλοξενούμενοι γενικά. Το είδαμε αυτό χθες και στο παιχνίδι της Ρεάλ για παράδειγμα. Σίγουρα μας λείπει πολύ ο κόσμος μας, που θα μας έδινε την έξτρα ώθηση. Θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα, ήταν μία καλή ευκαιρία να το πετύχουμε και μας μένει μόνο ο βαθμός της ισοπαλίας μιας και δε χάσαμε. Δε μας φτάνει φυσικά, γιατί θέλαμε τη νίκη. Σε αντίθεση με την ΑΕΚ, που κατά την άποψή μου, η άμυνά της ήταν πιο πίσω, σήμερα η Ομόνοια άφηνε συνέχεια 2 παίκτες κι εμείς από τη μεριά μας έπρεπε να το προσέχουμε πολύ αυτό».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Να δουλέψουμε σκληρά, να μην έχουμε τέτοια θέματα»
Next Article Βαριά ήττα για την ΑΕΚ

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US