By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Κικίλιας για κορωνοϊό: Στο 32% o δείκτης θετικότητας στη Θεσσαλονίκη
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFE

Κικίλιας για κορωνοϊό: Στο 32% o δείκτης θετικότητας στη Θεσσαλονίκη

Τhessports
Last updated: 10/11/2020 18:53
Τhessports
Share
SHARE

Ο δείκτης θετικότητας είναι στο 32% στη Θεσσαλονίκη, τόνισε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, κατά την σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού και την πολιτική για την ενίσχυση της αντοχής του ΕΣΥ.

«Δεν προσέξαμε. Είναι τεράστια η διασπορά της νόσου. Αυτό πρέπει να προβληματίσει όλους μας», ανέφερε ο υπουργός Υγείας.

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας δέχεται πίεση στη Βόρεια Ελλάδα επισήμανε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε πως το υπουργείο Υγείας εκπόνησε τρίτο σχέδιο έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με τον υπουργό στον νομό Θεσσαλονίκης και στις γύρω περιοχές υπάρχουν αυτή την στιγμή 233 ΜΕΘ covid και non covid.

Ο κ. Κικίλιας είπε ακόμα ότι τις επόμενες ημέρες θα ενταχθούν στο σύστημα ακόμη 50 μονάδες εντατικής θεραπείας.

Δίνουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους της Υγείας να μείνουν όρθιοι και αντιμετωπίσουν την πανδημία, πρόσθεσε.

Ο Βασίλης Κικίλιας εξαπέλυσε βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι πολιτεύεται με ψέματα και fakenews και ότι με την στάση τους δεν χτυπούν την κυβέρνηση αλλά τους ίδιους τους πολίτες. Θα κάνουμε μαζί με τον πρωθυπουργό ότι είναι δυνατό για ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση, σημείωσε. «Μετατρέπουμε 50 κλίνες ειδικών μονάδων σε πολυδύναμες ΜΕΘ -Covid», ανέφερε ο υπουργός.

«Παραλάβαμε από την προηγούμενη διακυβέρνηση, τον Ιούλιο του 2019, 557 κλίνες ΜΕΘ, και έχουμε φτάσει να έχουμε τον Νοέμβριο του 2020, 1.082, και μέχρι το τέλος του έτους άλλες 234 νέες ΜΕΘ» ανέφερε ξεκινώντας την παρουσίαση ο κ. Κικιλιας.

Σημείωσε πως σήμερα έχουμε μηδέν αναμονές για κρεβάτι εντατικής θεραπείας εν μέσω πανδημίας, σε αντίθεση με τις 30-35 αναμονές πέρυσι.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα το μετρό
Κατέθεσε μήνυση ο Μαρινάκης – Η απάντηση του Δημητριάδη
Πένθος: «Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Η θέση της Super League 2 για την…παράταση
Next Article Μεγάλη νίκη για τον Άρη στο ντέρμπι!

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US