By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Γρηγορίου : “Πρόκληση για μένα η Λαμία, μπορούμε την παραμονή”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γρηγορίου : “Πρόκληση για μένα η Λαμία, μπορούμε την παραμονή”

Τhessports
Last updated: 17/12/2020 15:33
Τhessports
Share
SHARE

Το «στίγμα» του ως νέος τεχνικός της Λαμίας έδωσε σήμερα (17/12) ο Μιχάλης Γρηγορίου, καθώς έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και μίλησε για την πρόκληση που υπάρχει μπροστά σε όλους, ώστε να την οδηγήσουν στην παραμονή.

«Η Λαμία, στη θέση που βρίσκεται, αποτελεί για εμένα προπονητική πρόκληση και για αυτό είμαι εδώ. Η πρόταση που μου έκανε ο κ. Παπαϊωάννου μου δείχνει πως υπάρχει εκτίμηση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Στη συνομιλία που είχαμε, μου έδειξε ότι είναι διατεθειμένος να κάνει υπέρβαση για να σώσει την ομάδα. Ολα αυτά συνηγορούν για εμένα να δεχθώ την πρόκληση και να αναλάβω τη Λαμία σε αυτό το πολύ δύσκολο μονοπάτι που έχει να διαβεί. Η αλήθεια είναι πως 9 στους 10 θεωρούν πως πολύ δύσκολα η ομάδα θα καταφέρει να σωθεί. Εμένα αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο και για αυτό είμαι εδώ», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Σίγουρα θα ενισχυθούμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Έχουμε βάλει κάτω τα πλάνα μας. Θα δώσουμε τεράστιο αγώνα για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία και είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα κάνουμε τα πάντα προς αυτή την κατεύθυνση, για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία με ότι δυσκολίες υπάρχουν. Και η αλήθεια είναι πως στη θέση που βρίσκεται είναι πάρα πολλές».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που ακολουθεί είπε πως «η φιλοσοφία μου γενικά είναι πως με το βαθμό της ισοπαλίας ούτε πρωτάθλημα παίρνεις, ούτε παραμονή μπορείς να πετύχεις. Αν με γνωρίζετε και προπονητικά θα ξέρετε ότι μου αρέσει να ρισκάρω, να παίζω επιθετικά, να ανεβάζω ψηλά τις γραμμές και να ψάχνω τη νίκη ότι κι αν συμβαίνει στο παιχνίδι. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Πόσο μάλλον σε αυτή τη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε, που απομένουν 23 παιχνίδια. Μόνο οι τρεις βαθμοί μπορούν να δώσουν ώθηση στην ομάδα, για να εκπληρώσει το στόχο μέσω βαθμολογίας. Στόχος μας είναι να παίξουμε επιθετικά. Πρέπει να παίξουμε έτσι και σε αυτό θα δώσουμε περισσότερη έμφαση, από χθες κιόλας που ξεκίνησα».

Για τα μεταγραφικά ενόψει Ιανουαρίου σχολίασε ότι «είμαστε σε συζητήσεις με τον πρόεδρο. Σίγουρα θα προβούμε σε 4 – 5 κινήσεις. Είναι πολύ δύσκολη η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Ότι άλλο προκύψει κατά τη διάρκεια, ο πρόεδρος είναι διατεθειμένος να το δουλέψουμε». Για τις αποχωρήσεις σχολίασε ότι «όλα εξετάζονται. Μόλις έχω έρθει στην ομάδα, θα πρέπει να τα αξιολογήσω και να μπορέσουμε να πάρουμε αποφάσεις σύντομα».

Κλείνοντας έστειλε και το δικό του «μήνυμα» στον κόσμο. «Γνωρίζω ότι από το καλοκαίρι δεν έχουν χαρεί σχεδόν καθόλου. Οπότε για εμάς είναι σημαντικό μέλημα να μπορέσουμε να τους δώσουμε χαρά. Και ολοκληρωτική χαρά το Μάιο, έχοντας εξασφαλίσει τη σωτηρία της ομάδας».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Κορονοϊός : Ρεκόρ ημερησίων κρουσμάτων στη Γερμανία, πάνω από 30.000 για πρώτη φορά!
Next Article Premier League : Μόνο τέσσερα γήπεδα ανοιχτά για τον κόσμο

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US