By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Εκλογές εξ αποστάσεως στις Ομοσπονδίες
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedLIFE

Εκλογές εξ αποστάσεως στις Ομοσπονδίες

Τhessports
Last updated: 16/02/2021 17:24
Τhessports
Share
SHARE

Οι εκλογές στην ΕΠΟ πηγαίνουν από αναβολή σε αναβολή λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων και η κυβέρνηση για να δώσει λύση στην Ομοσπονδία ποδοσφαίρου αλλά και τις άλλες Ομοσπονδίες που πρέπει να στήσουν κάλπες, φέρνει εκλογές με ηλεκτρονικό τρόπο και εξ’ αποστάσεως!

Σε τροπολογία που φέρνει προς ψήφιση την Τετάρτη 17/2, σε σχέδιο Νόμου του υπουργείου Οικονομικών, εισάγεται η χρήση σύγχρονων ψηφιακών μέσων Τεχνολογίας Πληροφορίας Ενημέρωσης, ως δυνατότητα διεξαγωγής των γενικών συνελεύσεων για τις αρχαιρεσίες των οριζόμενων αθλητικών ενώσεων και ομοσπονδιών.

«Οι γενικές συνελεύσεις για τις αρχαιρεσίες των αθλητικών σωματείων, ενώσεων και Ομοσπονδιών δύναται να διεξάγονται και με την χρήση σύγχρονων μέσων τεχνολογίας, πληροφορίας και επικοινωνίας με σκοπό την απομακρυσμένη συμμετοχή των μελών τους.

Όλες οι ψηφοφορίες επί των επιμέρους θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, συμπεριλαμβανομένων των ψηφοφοριών για την ανάδειξη των νέων καταστατικών οργάνων, διεξάγονται με τη χρήση του πληροφοριακού συστήματος “Ψηφιακή Κάλπη Ζευς” της ανώνυμης εταιρίας με την Επωνυμία “Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Ερευνας ΑΕ.

Η ανακήρυξη των υποψηφίων γίνεται τουλάχιστον πέντε πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, εκτός αν από το οικείο καταστατικό προβλέπεται μεγαλύτερη προθεσμία, οπότε εφαρμόζεται η καταστατική πρόβλεψη» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην τροπολογία.

«Ψηφίζουμε αύριο στη Βουλή διάταξη που δίνει την δυνατότητα για διεξαγωγή εκλογών Ομοσπονδιών και με τη χρήση της αξιόπιστης Ψηφιακής Κάλπης “Ζεύς”, του Υπουργείου Ψηφιακής Πολικής. Ο Αθλητισμός στην εποχή των Μέσων Πληροφορίας & Επικοινωνίας» αναφέρει σε μήνυμα του στο twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Σχετικά άρθρα

Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Μάτος – Βιεϊρίνια και σύσκεψη με Σαββίδη!
Έκανε… άνω κάτω τη Λίβερπουλ ο Λόβρεν!
TAGGED:LIFESPORTS
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Άρης: Εκτίει με Ολυμπιακό ο Γκάμα
Next Article Την Πέμπτη 18/2 μετατίθεται ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης – Λαμίας

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US