By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Σταφυλίδης : “Να διώξουμε τη μιζέρια και τη γκρίνια από την Εθνική”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σταφυλίδης : “Να διώξουμε τη μιζέρια και τη γκρίνια από την Εθνική”

Τhessports
Last updated: 26/03/2021 20:17
Τhessports
Share
SHARE

Στον απόηχο του σπουδαίου αποτελέσματος της Εθνικής Ελλάδας στην Ισπανία (1-1) στάθηκε ο μπακ Κώστας Σταφυλίδης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σταφυλίδης στο Metropolis 95.5:

Στο εισαγωγικό του σχόλιο ανέφερε: «Είμαι καλύτερα παρά το γεγονός ότι έχω ταλαιπωρηθεί ωστόσο και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Νομίζω ότι σε δύο εβδομάδες θα ξεκινήσω προπονήσεις καθώς ακόμα καραδοκεί ο κίνδυνος. Είχα πάθει μεγάλη ζημιά γιατί κόπηκαν οι σύνδεσμοι στον ώμο μου».

Για την ισοπαλία απέναντι στην Ισπανία: «Πολύ καλό αποτέλεσμα και κανένας εκτός από τα παιδιά και τους ανθρώπους που στελεχώνουν την ομάδα δεν πίστευε σε αυτό το αποτέλεσμα και την εικόνα που έδειξαν στο γήπεδο. Με ομάδες όπως η Ισπανία έχεις στο μυαλό σου να ευχαριστηθείς τον αγώνα και κοιτάς να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς ενώ τώρα ξεκινάνε τα πιο δύσκολα παιχνίδια τα λεγόμενα και ”μικρά”, όπως με την Γεωργία. Μετά το παιχνίδι μίλησα με τα παιδιά και είναι όλοι χαρούμενοι και υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Ξέρουν πως να διαχειριστούν τα αποτελέσματα και τα παιχνίδια που ακολουθούν».

Για το περιβάλλον γύρω από την Εθνική και τα όσα εισπράττει ίδιος: «Εγώ μιλώντας αποκλειστικά για εμένα θα πω ότι, φυσικά και πορευόμαστε μόνοι μας και αυτό ενδεχομένως να είναι και δικό μας λάθος μέσα από τα αποτελέσματα που είχαμε και εμείς πρέπει να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των φιλάθλων και υπάρχει και αρκετή γκρίνια. Η Εθνική είναι για να τη στηρίζουμε και δεν γίνεται όταν κερδίζει την Ισπανία να είναι όλοι καλοί και μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα να μην κάνουν. Θα πρέπει να διώξουμε την μιζέρια καθώς όταν έπαιζε η Εθνική τα γήπεδα ήταν άδεια και εμείς θα κάνουμε τον κόσμο να θέλει να βλέπει την ομάδα. Αν είναι να μην έχουμε προπονητή και να αποφασίζουν οι άλλοι για το ποιος θα παίζει και ποιος όχι, γιατί έχουν λόγο όλοι μέχρι και οι παράγοντες. Εγώ τα περιμένω όλα καθώς σε αυτό το επάγγελμα έχω δει ανθρώπους να αντιδρούν ποικιλοτρόπως».

Για την επιστροφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Εθνική: «Στον χαρακτήρα του καθενός είναι το πως θα διαχειριστείς όταν σε παίρνει από κάτω. Φυσικά χαίρομαι που επέστρεψε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και όποιος άλλος και να ήταν στη θέση του. Αν μιλήσω για εμένα, δεν είμαι ανθρωπος που θα κλάψει τώρα και ξέρω τι είμαι και τι μπορώ να κάνω όταν είμαι σε μία ομάδα. Πρέπει να έχεις το στομάχι και να αντέχεις γιατί αλλιώς θα βρεθεί κάποιος άλλος που να αντέχει».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Σάντος : “Προτιμώ να μην παίζω τόσο καλά και να κερδίζω”
Next Article Βαριά ήττα και αποκλεισμός για τον Ηρακλή!

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US