By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: “Ξόρκισε” την κατάρα η Αγγλία και πέταξε εκτός την Γερμανία!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΔΙΑΦΟΡΑΔΙΕΘΝΗ

“Ξόρκισε” την κατάρα η Αγγλία και πέταξε εκτός την Γερμανία!

Τhessports
Last updated: 29/06/2021 21:04
Τhessports
Share
SHARE

Η ψυχωμένη Αγγλία νίκησε 2-0 τη μεγάλη της αντίπαλο Γερμανία και πετώντας εκτός Euro τα «πάντσερ», πήρε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά και έδειξε πανέτοιμη για την κούπα!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Στέρλινγκ, που άνοιξε το σκορ στο 75′, με τον Χάρι Κέιν να βρίσκει, επιτέλους, δίχτυα στο 86′, «καθαρίζοντας» τη μεγάλη νίκη. Εξαιρετικός και ο Πίκφορντ, έκανε σπουδαίες αποκρούσεις, ενώ μοιραίος για τους Γερμανούς ήταν ο Μίλερ, ο οποίος χάνει ανεπανάληπτο τετ-α-τετ στο 81′.

Η Αγγλία περιμένει, πλέον, να μάθει αντίπαλο από το Σουηδία-Ουκρανία απόψε, για τον προημιτελικό του Σαββάτου στη Ρώμη (29/06, 22:00).

Με ενθουσιασμό -καθότι έπαιζε στην έδρα της- μπήκε η Αγγλία στο ματς, αλλά… για ένα δίλεπτο! Η Γερμανία είδε αμέσως το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, άρχισε να πιέζει ψηλά και είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο τέταρτο, με τον Γκορέτσκα σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις να προκαλεί… τρικυμία στη βρετανική άμυνα.

Η πρώτη φάση, ωστόσο, ήταν για τα «τρία λιοντάρια», με τον Στέρλινγκ να υποχρεώνει τον Νόιερ σε μια μεγάλη απόκρουση στο 16ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο και μετά το… πράγμα ισορρόπησε, με την Αγγλία να κερδίζει, εκτός από αυτοπεποίθηση, μέτρα στο γήπεδο, να μη φοβάται και να πιέζει εκείνη τη Γερμανία. Πάλι, όμως, έγιναν… ανάποδα τα πράγματα, με τα «πάντσερ», στο καλό διάστημα των Άγγλων, να χάνουν τη δική τους τεράστια ευκαιρία με το τετ-α-τετ του Βέρνερ (33′), στον οποίο είπε «όχι» ο Πίκφορντ!

Με τον Στέρλινγκ να σκοράρει στο δεύτερο μέρος, όταν η Γερμανία έδειχνε κουρασμένη και τον Χάρι Κέιν να βρίσκει, επιτέλους, δίχτυα, η ψυχωμένη Αγγλία «καθάρισε» 2-0 τη Γερμανία και στέλνοντας τα «πάντσερ»… σπίτι, έδειξε έτοιμη για την κούπα!

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
H Ρέαλ ζητάει να… αφαιρεθούν οι τίτλοι της Μπαρτσελόνα!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Σάλτσμπουργκ
Next Article Η παρουσίαση από τον Γκαγκάτση και οι ατάκες του Λουτσέσκου προς τους παίκτες στην “πρώτη”

Τελευταία νέα

H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US