By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Μπέος: «Ανεγκέφαλοι που νομίζουν πως ο Βόλος ανοίγει τα πόδια του»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέος: «Ανεγκέφαλοι που νομίζουν πως ο Βόλος ανοίγει τα πόδια του»

Τhessports
Last updated: 18/10/2021 14:10
Τhessports
Share
SHARE

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βόλο μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος, δίνοντας απαντήσεις σε… ανεγκέφαλους, όπως σημείωσε, ενώ αποκάλυψε πως στο ημίχρονο και στο 4-1 ήθελε να φύγει από το γήπεδο!

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος οργανισμός και μια μεγάλη ομάδα. Ανάλογα είναι και οι BIG 4. Ο Βόλος είναι μια νέα ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και προσπαθεί να διεκδικήσει ό,τι δικαιούται. Έχει όνειρο και όπου βγει. Όταν ξυπνήσουμε από αυτό, θα δούμε που θα έχουμε φτάσει.

Να απαντήσω σε 5-10 ανεγκέφαλους. Πρέπει να ανοίγει τα πόδια και να ξεφτιλίζετε; Φταίει ο Βόλος; Έχασε πέναλτι. Έπαιξε ο Βόλος. Το ποδόσφαιρο είναι υγεία και το είδαμε χθες. Μακάρι στο τέλος να στεφθεί πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, να πετύχει το στόχο του…

Ήθελα να φύγω από τα νεύρα στο ημίχρονο. Μέχρι το 21΄ ο Κλέιμαν δεν έχει πιάσει την μπάλα, μετά ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός στην τελική του προσπάθεια. Έμεινα να το δω. Είδα μια άλλη ομάδα, βγήκε έπαιξε μπάλα και δημιούργησε».

Για τα λεγόμενα του MEGA:

«Τι είναι αθλητική εκπομπή αυτή; Πήγε να δώσει τις νομικές γνώσεις του ο Κούγιας; Θα μιλήσουμε μαζί του για ποδόσφαιρο; Στο 4-1 το έδωσε ο Βόλος το παιχνίδι. Στο 4-4 το στήσαμε να οικονομήσουμε. Αυτό που έγινε είναι υγεία. Μακάρι να έχουν υγεία και οι άλλες ομάδες, όπως ο Βόλος. Να γίνει μάθημα στον ΠΑΟΚ ότι τα παιχνίδια τελειώνουν όταν σφυρίξει ο διαιτητής. Είναι μια στιγμή που θα τον βάλει στη θέση του. Είναι ομορφιά και υγεία τέτοια αποτελέσματα».

Για το πρωτάθλημα:

«Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει στην 10η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός έκανε δύο γκέλες μέσα στο Φάληρο και ο ΠΑΟΚ το ίδιο… Υπάρχει ανταγωνισμός φέτος».

Για την εμπιστοσύνη στον προπονητή:

«Είναι μυστικό αυτό, δεν τα λέμε αυτό. Τι να τα ακούσει ο Κούγιας και να κάνει το ίδιο; Αυτά που λέει ο Κούγιας σβήνουν όπως το χιόνι. Πήρε τον Φυντάνη. Πιστεύω μέχρι τον Δεκέμβρη θα τον διώξει».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Η όμορφη αφιέρωση του ΠΑΟΚ (pic)
Next Article Μάνος: «Η μπάλα δεν μας κάνει το χατίρι…»

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US