By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Παράταση για τα γήπεδα
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παράταση για τα γήπεδα

Τhessports
Last updated: 10/09/2014 15:29
Τhessports
Share
SHARE

Νέα παράταση, όπως αναμενόταν, δόθηκε από τη ΓΓΑ για την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων ως τις 8 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής οριστικά και αμετάκλητα αρχίζει κανονικά την Κυριακή.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το θέμα των γηπέδων αναφέρει:

«Με Κοινή Υπουργική Απόφαση η προθεσμία για την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων παρατείνεται έως τις 8 Φεβρουαρίου του 2015.

Η παράταση δίνεται κυρίως λόγω του ότι, όπως εξέφρασαν στον κ. Ανδριανό νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι σε πρόσφατες σχετικές συναντήσεις,  από τον Απρίλιο, ένα μήνα δηλαδή πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, μέχρι και τον Σεπτέμβριο, οπότε ανέλαβαν καθήκοντα οι νεοεκλεγείσες δημοτικές αρχές, παρατηρήθηκε σε πολλές περιπτώσεις κωλυσιεργία στις απαιτούμενες διαδικασίες για την αδειοδότηση, χωρίς γι’ αυτό να ευθύνονται οι νέες δημοτικές αρχές.

Για να μην επαναληφθεί κωλυσιεργία, η ΚΥΑ ορίζει πως οι διοικήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων για τις οποίες εκκρεμεί η αδειοδότηση ή οι φορείς στους οποίους αυτές ανήκουν υποχρεούνται να αποστείλουν μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου στον Γενικό Γραμματέα της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης κατάσταση σχετική με τις εκκρεμότητες που έχουν ως προς την αδειοδότηση, και στο τέλος κάθε μήνα μέχρι και τον Ιανουάριο του 2015 έκθεση προόδου αναφορικά με τις γενόμενες εργασίες.

Επισημαίνεται ότι η νέα προθεσμία συμπίπτει με την προθεσμία που ορίζεται στον νόμο 4178/2013 για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων, η οποία αποτελεί και προϋπόθεση για την έκδοση άδειας λειτουργίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι η παράταση δεν αφορά περιπτώσεις όπου έχει εκδοθεί πρωτόκολλο κατεδάφισης από την αρμόδια υπηρεσία ή η εγκατάσταση έχει κριθεί ακατάλληλη για λόγους στατικής ανεπάρκειας.

Η ΚΥΑ υπεγράφη από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο, τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη και τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανό».

Σχετικά άρθρα

Τριάρα και πέμπτη θέση για τον Άρη!
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι
Με αλλαγές ο ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα για το τελευταίο της σεζόν
Καταδικαστική ισοπαλία για Πανσερραϊκό, λέει αντίο στη Super League
Η ενδεκάδα του Άρη για το τελευταίο της σεζόν!
TAGGED:ΑνδριανόςΓΓΑ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Τα καλύτερά μου χρόνια»
Next Article Ο Απόλλων στον πεζόδρομο

Τελευταία νέα

Οι οδηγίες της ΚΑΕ Άρης στον κόσμος
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
17 May, 2026
H ομάδα – φαβορί για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
17 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δούμε ΠΑΟΚ και Άρη
MEDIA
17 May, 2026
«Πρώτες επαφές της Γιουβέντους για Πιρόλα»
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
17 May, 2026
Follow US