By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Έβαλε «στοπ» στην Τσέλσι η Γιουνάιτεντ!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έβαλε «στοπ» στην Τσέλσι η Γιουνάιτεντ!

Τhessports
Last updated: 28/11/2021 20:47
Τhessports
Share
SHARE

Η Τσέλσι σπατάλησε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, ο Ντε Χέα κατέβασε τα ρολά και η Γιουνάιτεντ έμεινε όρθια (1-1) στο «Στάμφορντ Μπριτζ», βάζοντας φωτιά στην κορυφή της Premier League.

Η Τσέλσι είχε πάρει φωτιά στο πρώτο ημίχρονο, με πολλές ευκαιρίες και φάσεις, οι οποίες όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ! Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις, κάνοντας μόλις μια τελική.

Ο Ζίγιεκ, ο Τζέιμς και ο Χάντσον-Οντόι ήταν εκείνοι από τους «μπλε» που απειλούσαν συνεχώς την εστία του Ντε Χέα, ο οποίος έκανε τα πάντα για να κρατήσει καθαρή την εστία του.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Οντόι είχε τετ-α-τετ με τον κίπερ της Γιουνάιτεντ, αλλά ο Ισπανός έδιωξε πολύ όμορφα. Ακόμη μια μεγάλη φάση ήταν όταν ο Ρίντιγκερ έκανε ένα ωραίο σουτ, ο Ντε Χέα έδιωξε εντυπωσιακά, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν ξανά, ωστόσο ο Ζορζίνιο στο 50’ κρέμασε την ομάδα του, κάνοντας ένα τραγικό λάθος, με τον Σάντσο να κλέβει την μπάλα και να ανοίγει το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην Premier League.

Από εκεί και πέρα οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν πολύ τα πάνω τους και πίεζαν την Τσέλσι. Στο 67’ οι «μπλε» κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Μπισάκα προσπάθησε να διώξει την μπάλα αλλά κλώτσησε τον Σίλβα, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Δυο λεπτά αργότερα ο Ζορζίνιο πήρε το… αίμα του πίσω για το λάθος που έκανε νωρίτερα, εκτελώντας εύστοχα από τα 11 βήματα, κάνοντας το 1-1.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα τόσο η Τσέλσι, όσο και η Γιουνάιτεντ είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, αλλά δεν κατάφεραν να το κάνουν. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ στις καθυστερήσεις έχασε μια τεράστια ευκαιρία όταν ο Ρίντιγκερ έκανε ένα δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ και να μην αλλάζει το 1-1 ως το τελευταίο σφύριγμα.

 

Σχετικά άρθρα

ΠΑΟΚ: Πρόστιμο στην ομάδα μετά την απώλεια της δεύτερης θέσης
Λουτσέσκου: «Πάντα λέγαμε ότι δεν μπορεί να μπορεί να συμβεί κάτι χειρότερο, αλλά…»
ΑΕΛ: Μήνυση για πανό στο AEL FC Arena!
Ξεκαθαρίζει το μέλλον του Γρηγορίου στον Άρη!
«Ξεκάθαρο το διαιτητικό λάθος στη Λεωφόρο»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ασθενοφόρο στη Θύρα 4!
Next Article Θλίψη: «Έφυγε» ο 20χρονος Θωμάς Κατσαούνης…

Τελευταία νέα

Μπαζίνας: «Είναι τιμή μου ο ΠΑΟΚ»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
18 May, 2026
Και οι Τίμπεργουλβς για Αντετοκούνμπο
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
18 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της Δευτέρας
MEDIA
18 May, 2026
Μια συγνώμη και μια υπόσχεση από τον ΠΑΟΚ
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
18 May, 2026
Follow US