By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Λουτσέσκου: «Προσέγγιση από ομάδα μικρότερης δυναμικότητας η ΑΕΚ»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Προσέγγιση από ομάδα μικρότερης δυναμικότητας η ΑΕΚ»

Τhessports
Last updated: 19/01/2022 21:26
Τhessports
Share
SHARE

Αιχμηρός για τον τρόπο που η ΑΕΚ προσέγγισε τον ισόπαλο προημιτελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα εμφανίστηκε μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ειδικότερα, ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» καυτηρίασε την υπέρμετρη αμυντική για τον ίδιο διάθεση που έδειξε η «Ένωση» στο παιχνίδι χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ως τακτική που δεν διαφέρει από κάποια ομάδα μικρότερης δυναμικής στο πρωτάθλημα.

Ακόμη, ο 52χρονος κόουτς των «ασπρόμαυρων» υπογράμμισε ότι πλέον η πίεση περνά στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» ενόψει της ρεβάνς καθώς όπως είπε «αν βάλουμε εκεί ένα γκολ θα τους είναι δύσκολο να το διαχειριστούν, θα έχουν πίεση».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του κυπελλούχου Ελλάδος:

Για την καλή προσέγγιση του αγώνα τακτικά, ιδίως αμυντικά με τρίτο σερί μηδέν παθητικό αλλά και το τι συνέβη επιθετικά:

«Ειλικρινά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί δεν περίμενα να δω τόσο μικρή την ΑΕΚ στο παιχνίδι, δεν υπήρχε διαφορά στην προσέγγισή της από μια μικρή ομάδα, από ομάδες που έρχονται ​με χαμηλότερη θέση στο πρωτάθλημα, να αμύνονται έτσι στην κόντρα επίθεση. ​Από το πρώτο λεπτό έπεφταν κάτω, σπαταλούσαν χρόνο, έκαναν συνεχόμενα φάουλ για να σπάσει ο ρυθμός. Η πίεση είναι σε αυτούς, αν βάλουμε εκεί ένα γκολ θα τους είναι δύσκολο να το διαχειριστούν».

Για τις αλλαγές και αν βοήθησαν να σπάσει η προσέγγιση της ΑΕΚ:

«Oι αλλαγές έγιναν με βάση και το δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε, έπρεπε να προσαρμοστούμε, είχαμε παίκτες που επέστρεφαν από covid, έπρεπε να διαχειριστούμε την κόπωση. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή, παίξαμε με αυξημένη ένταση, μας κόστισε λίγο ο ενθουσιασμός και δεν είχαμε τη σωστή αξιολόγηση των φάσεων για μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν πολλές διακοπές, ήταν πιο χαμηλός ο ρυθμός, η πίεση είναι πλέον σε αυτούς».

Σχετικά άρθρα

Θα παίξει ο Μέσι στο Μουντιάλ;
«Κόπηκε» από την Εθνική Φινλανδία ο Γένσεν
«Κοιτάει» δύο από την Κηφισιά ο Ηρακλής
Πωλητήριο Νταβέλη στην ΑΕΛ!
Καλωσόρισε Ηρακλή και Καλαμάτα η Super League
TAGGED:ΠΑΟΚΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Έκτακτο: Διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ για την πώληση του Σφιντέρσκι!
Next Article Με αυτή την ομάδα μιλάει ο ΠΑΟΚ για Σφιντέρσκι!

Τελευταία νέα

Μπούτσκος: «Με υψηλό κίνητρο και πνευματικά έτοιμοι κόντρα στον Παναθηναϊκό»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
27 May, 2026
Το «αντίο» του Τζόουνς στον Άρη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
27 May, 2026
«Έδεσε» Μήτρου Λόνγκ ο Άρης
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
27 May, 2026
Έκανε… απολύμανση πριν τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
27 May, 2026
Follow US