By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Νέος προπονητής ο Ελευθερόπουλος στην Κηφισιά
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUE 2ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέος προπονητής ο Ελευθερόπουλος στην Κηφισιά

Τhessports
Last updated: 20/01/2022 15:48
Τhessports
Share
SHARE

Νέος προπονητής της Κηφισιάς ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Super League 2.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα Νίκο Κούστα, ενώ θα έχει συνεργάτη τον παλιό συμπαίκτη του, Στέλιο Βενετίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1976 και πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα ως τερματοφύλακας σε Ελλάδα και Ιταλία, από το 1994 έως το 2012, έτος στο οποίο αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του και να βαδίσει σε προπονητικά μονοπάτια.

Ο πρώτος σταθμός της καριέρας του ως προπονητής ήταν ο Πανιώνιος, για να ακολουθήσει η συνεργασία του με την ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος), τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Πανθρακικό, τη Βέροια, τον Αστέρα Τρίπολης, την Κέρκυρα, τον Ηρακλή και την Παναχαϊκή.

Ως προπονητής, έχει καταγράψει 68 παρουσίες σε πάγκους της Super League 1, κι άλλες 30 σε αυτούς της Super League 2.

Στη θέση του άμεσου συνεργάτη του στο τεχνικό επιτελείο της Κηφισιάς θα βρίσκεται ο Στέλιος Βενετίδης.

Γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 1976, ο Στέλιος Βενετίδης αγωνίστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο ως ποδοσφαιριστής για δύο δεκαετίες, όντας μάλιστα μέλος της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Euro 2004 στην Πορτογαλία.

Από το 2015 συνεχίζει στο ποδόσφαιρο με προπονητική ιδιότητα, όντας συνεργάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου σε Ολυμπιακό Βόλου, Πανθρακικό, Βέροια, Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρα, Ηρακλή και Παναχαϊκή.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και ο Στέλιος Βενετίδης θα προπονήσουν για πρώτη φορά τους παίκτες της Κηφισιάς την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου.

Η ΠΑΕ Κηφισιά καλωσορίζει αμφότερους στην οικογένειά της και τους εύχεται υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες».

Σχετικά άρθρα

Εθνική με δύο του ΠΑΟΚ
SL2: 16 προσφυγές ποδοσφαιριστών!
Super League 2 όπως… Κύπελλο Ελλάδας!
Καλαμάτα: Σκέφτεται την λύση Βοσνιάδη ενόψει της νέας σεζόν!
Σουάρες: «Ο Μέσι έχει την επιθυμία να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article ΠΑΣ Γιάννινα : Εκτός με ίωση και ο Σούλης – Πιθανή αναβολή στον αγώνα με Ολυμπιακό!
Next Article FIFA : Νέοι κανονισμοί στους δανεισμούς παικτών!

Τελευταία νέα

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για τη γενοκτονία των Ποντίων
Featured LIFE
19 May, 2026
Ισοφάρισε τη σειρά των τελικών ο ΠΑΟΚ!
SPORTS ΧΑΝΤΜΠΟΛ
19 May, 2026
Ενδιαφέρον από την Τουρκία για τον Σούντμπεργκ
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
19 May, 2026
Γράφει ιστορία: Έκτο Μουντιάλ για τον Κριστιάνο!
ΔΙΕΘΝΗ
19 May, 2026
Follow US