By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Δεν έχασε ούτε έτσι ο ΠΑΟΚ!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν έχασε ούτε έτσι ο ΠΑΟΚ!

Τhessports
Last updated: 02/03/2022 22:32
Τhessports
Share
SHARE

Τι κι αν έπαιζε από το 20′ με δέκα ποδοσφαιριστές; Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει για ακόμα μια φορά αήττητος από το ΟΑΚΑ, παίρνοντας ισοπαλία με 1-1 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ.

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ήταν η ενδεκάδα που παρέταξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πάντα σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Πασχαλάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο και Βιεϊρίνια ήταν η τετράδα της άμυνας, οι Τσιγγάρας – Κούρτιτς στα χαφ, μπροστά τους ο Αουγκούστο, οι Μπίσεσβαρ – Ζαμπά στις πτέρυγες και ο Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης. Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε παρόμοιο σύστημα έχοντας τους Μάνταλο, Γκαρσία και Τσούμπερ να κινούνται γύρω από τον προωθημένο Αραούχο.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα το ματς δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στις δύο σημαντικές επισκέψεις του στα αντίπαλα καρέ στα πρώτα λεπτά. Στο 2′ το σουτ του Αουγκούστο έφυγε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 5′ ο Μπίσεσβαρ γύρισε την μπάλα στον Βραζιλιάνο χαφ που έκανε επαφή αλλά ο Τσιντώτας μπλόκαρε.

Τα δεδομένα του ντέρμπι άλλαξαν στο 19’. Ο Τσιγγάρας έκανε ένα δυνατό φόυλ στον Αραούχο, ο Φάμπρι τσέκαρε την φάση στο VAR και απέβαλλε τον νεαρό μέσο με κόκκινη κάρτα, έτσι ο Δικέφαλος έμεινε με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του ματς. Ο Αουγκούστο γύρισε πιο πίσω στο κέντρο, δίπλα στον Κούρτιτς, και ο Λουτσέσκου διαμόρφωσε αναγκαστικά ένα σύστημα 4-4-1.

Οι γηπεδούχοι, με παίκτη παραπάνω, πήραν ψυχολογία και ανέπτυξαν επιθετικές πρωτοβουλίες. Στο 28’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Μετά από σέντρα του Μάνταλο στην καρδιά της περιοχής, ο Λιβάι με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο Δικέφαλος όμως είχε απάντηση. Στο 36’, μια απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση του Κούρτιτς αιφνιδίασε τον Τσίντωτα, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και να γράφεται το 1-1. Στο 38’ ο Πασχαλάκης έκανε σωτήρια επέμβαση σε εξ επαφής κεφαλιά του Μάνταλου, στην συνέχεια το ματς ισορρόπησε και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Χωρίς αλλαγές για τις δυο ομάδες άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. Παρά την αριθμητική διαφορά, το ματς ήταν σχετικά ισορροπημένο, με τον ΠΑΟΚ να είναι καλά στημένος στο γήπεδο κλείνοντας σωστά τους χώρους. Στο 55’ μάλιστα έχασε μια καλή ευκαιρία με σουτ του Μπίσεσβαρ που έφυγε άουτ.

Η ΑΕΚ είχε λογικά την μπάλα περισσότερη ώρα στην κατοχή της αλλά δυσκολευόταν να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή και να φτάσει σε κάποια καθαρή φάση. Στο 66’, ο Ελ Καντουρί μπήκε στην θέση του Μπίσεσβαρ, και ακολούθησε η είσοδος του Σβαμπ αντί του Κούρτιτς.

Στο 77’ και στο 81’, ο Άκπομ ήταν αυτός που βρέθηκε σε φάσεις που θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα και να σκοράρει, ακολούθησε ένα σουτ-άουτ του Σιμόες στο 82’ και μια τριπλή αλλαγή του Λουτσέσκου στο 85’ με Σάστρε, Σίντκλεϊ και Μουργκ.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Πόλεμος στην Ουκρανία: Ισχυρή έκρηξη κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό (video)
Next Article Έξαλλος ο Λουτσέσκου!

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US