By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Κρέσπο: «Ίσως να είναι λίγο φοβισμένος ο Ολυμπιακός» (vid)
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρέσπο: «Ίσως να είναι λίγο φοβισμένος ο Ολυμπιακός» (vid)

Τhessports
Last updated: 22/04/2022 12:45
Τhessports
Share
SHARE

Σε δηλώσεις του, ο Χοσέ Κρέσπο αναφέρθηκε στα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ, το 0-0 με τον Ολυμπιακό, αλλά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χοσέ Κρέσπο στο PAOK TV :

Για το πώς αισθάνεται μετά από αυτή την σειρά των απαιτητικών αγώνων με Μαρσέιγ, Άρη και Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο. Το πιο απαιτητικό είναι να κρατήσεις την συγκέντρωση σου. Σε αυτά τα παιχνίδια το ψυχολογικό κομμάτι είναι ίσως πάνω και από το σωματικό. Νομίζω όμως ότι γενικά είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα έκανε ένα σοβαρό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Το χρειαζόμασταν αυτό με τα τελευταία παιχνίδια. Μας έλειψε μόνο το γκολ, το οποίο προσπαθήσαμε να βρούμε αλλά ήταν δύσκολο. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως η ομάδα θα κάνει μια καλή εμφάνιση στο γήπεδο του Ολυμπιακού και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου».

Για το αν έχει αδειάσει η ομάδα μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και το αν έχει είναι έτοιμη πνευματικά για την συνέχεια: «Όχι, νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι σε όλους τους τομείς. Είναι δεδομένο ότι αν είχαμε λίγο καλύτερη απόδοση ίσως να ήμασταν σε καλύτερη θέση σε όλες τις διοργανώσεις. Αλλά, όχι… είμαστε έτοιμοι. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον τελευταίο μήνα της σεζόν και ξέρουμε όλοι μας πόσο σημαντικός είναι για όλους. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το τι είδους παιχνίδι περιμένει στο δεύτερο με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα μπούμε δυνατά από την αρχή. Ίσως να είναι λίγο φοβισμένοι γιατί αν σκοράρουμε, ισχύει ακόμα ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την κατάσταση. Πιστεύω ότι θα βρούμε περισσότερους χώρους από όσους βρήκαμε στο πρώτο παιχνίδι, γιατί ο Ολυμπιακός έπαιξε αρκετά πίσω για να είναι συμπαγής αμυντικά. Εκεί θα έχουμε τους χώρους και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ισπανού αμυντικού του ΠΑΟΚ:

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΠΑΟΚ. Κρέσπο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Όχι» Ρούνεϊ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Next Article Βόμβα για Μπαπέ: Στην Ντόχα για διαπραγματεύσεις η οικογένειά του

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US