By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Κούρτιτς: «Ο τελικός είναι μακριά»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούρτιτς: «Ο τελικός είναι μακριά»

Τhessports
Last updated: 11/05/2022 14:27
Τhessports
Share
SHARE

Ο μέσος του Δικεφάλου, Γιασμίν Κούρτιτς, μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ΠΑΟΚ-Άρης, ενώ αναφορά έκανε και στο γεγονός ότι ο Δικέφαλος διανύει μία περίοδο ντεφορμαρίσματος, η οποία έχει επηρεάσει και τον ίδιο, καθώς όπως δήλωσε δεν κάνει τον τελευταίο καιρό αυτά που ο ίδιος θέλει στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά:

«Υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης και ενέργειας, σε τέτοιες περιπτώσεις όταν χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου στα παιχνίδια μπορεί να μπερδευτεί το μυαλό σου και η δουλειά που πρέπει να κάνεις στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που έχω πει πολλές φορές, είναι ότι όταν έχουμε επιτυχίες είμαστε όλοι μαζί, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στις δύσκολες στιγμές ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα να τις ξεπεράσει».

Πόσο δύσκολο είναι σε αυτή τη φάση της σεζόν οι παίκτες του ΠΑΟΚ να μην σκέφτονται τον τελικό κύπελλο:

«Το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε, είναι να σκεφτόμαστε από τώρα τον τελικό κυπέλλου και όχι τα παιχνίδια που απομένουν για τα play off. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα είμαστε έτοιμοι, μέχρι τότε θα επικεντρωθούμε στα ματς του πρωταθλήματος».

Για το ντέρμπι με τον Άρη:

«Περιμένω να βγάλουμε αντίδραση και χαρακτήρα, διορθώνοντας τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα ματς, ξεκινώντας πρώτα από εμένα. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτά που κάνω δεν είναι αρκετά, οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε, να παλέψουμε και να τρέξουμε ώστε να πάρουμε τη νίκη, γιατί σε τέτοια ματς πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που έχεις, γιατί είναι πολύ εύκολο για τον αντίπαλο να σου κάνει μία φάση και να κερδίσει, είναι κάτι που έχουμε βιώσει και στον ΠΑΟΚ φέτος».

Για το γεγονός ότι είναι κοντά στο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της σεζόν και αν το σκέφτεται:

«Δεν έχει μπει ποτέ στο μυαλό μου, δεν κοιτάω να βγω πρώτος σκόρερ ή να σκοράρω τα περισσότερα γκολ σε σχέση με τους άλλους, στο τέλος της ημέρας η θέση μου είναι αμυντικό χαφ, δεν είναι τα γκολ η πρώτη μου προτεραιότητα, προφανώς και είμαι ικανοποιημένος από τα όσα έχω πετύχει, δεν είμαι ικανοποιημένος όμως από τα όσα έχουν γίνει και έχω κάνει τον τελευταίο μήνα, δεν ψάχνω άλλοθι για το γεγονός ότι είχαμε πολλά παιχνίδια ή κάτι σχετικό, ξέρω ότι δεν έπαιξα όσο θα ήθελα.

Πλέον μένουν τέσσερα ματς στα οποία πρέπει να δώσουμε τα πάντα προκειμένου να κλείσουμε τη σεζόν με θετικό πρόσημο».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΠΑΟΚΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article ΠΑΟΚ: Μεγάλη κινητικότητα και για το νέο προπονητικό!
Next Article Οι ευχές του ΠΑΟΚ στον Πάμπλο Γκαρσία για τα γενέθλιά του (pic)

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US