By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Τσιμίκας: «Ζω το όνειρό μου στη Λίβερπουλ – Θέλω Champions και Premier League»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΔΙΑΦΟΡΑ

Τσιμίκας: «Ζω το όνειρό μου στη Λίβερπουλ – Θέλω Champions και Premier League»

Τhessports
Last updated: 19/06/2022 11:52
Τhessports
Share
SHARE

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες, βρέθηκε ο Κώστας Τσιμίκας προκειμένου να βραβευτεί για την παρουσία του στη Λίβερπουλ και όσα έχει πετύχει στο ποδόσφαιρο έως τώρα.

Ο διεθνής αμυντικός των «κόκκινων» μίλησε για την καριέρα του στην Αγγλία, αναφέρθηκε στην Εθνική, ενώ παράλληλα υπέγραψε αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του!

Παράλληλα, ο Τσιμίκας έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ, στις οποίες δεν έκρυψε την επιθυμία του να κατακτήσει το Champions και την Premier League με τη Λίβερπουλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη βράβευση του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που παραβρέθηκε σήμερα εδώ στη βράβευση. Αυτές είναι οι χαρές. Δεν είναι μόνο του ποδοσφαίρου. Όταν άνθρωποι από τον τόπο σου έρχονται εδώ και είναι χαρούμενοι με αυτό που έχεις πετύχει στο ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό. Εύχομαι στο μέλλον να έχουμε ξανά μια ανάλογη βράβευση. Ευελπιστώ να κατακτήσω το Champions League και την Premier League και να τα ξαναπούμε όσο τον δυνατόν πιο σύντομα».

Για το ότι ζει ένα όνειρο στη Λίβερπουλ: «Ναι, είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Εγώ το ζω. Είναι ένα όνειρο που το είχα από μικρός. Είμαι πολύ χαρούμενος που το ζω όλο αυτό. Που είμαι σε αυτήν την ομάδα. Από εκεί και πέρα θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να είμαι 100% συγκεντρωμένος, αφοσιωμένος στη δουλειά που κάνω έτσι ώστε στο τέλος να είμαι εγώ αυτός που θα πανηγυρίζω τα τρόπαια».

Για το ότι πρώην συμπαίκτες του λένε ότι δεν έφτασε ακόμα στο ταβάνι του: «Σίγουρα η Λίβερπουλ είναι «ταβάνι» ως ομάδα από εκεί και πέρα όμως πιστεύω ότι δεν υπάρχει «ταβάνι» στην εξέλιξη ενός ποδοσφαιριστή για αυτό κάθε μέρα δουλεύω, είμαι εκεί 101% και θα δίνω συνέχεια τα πάντα».

Για την Εθνική Ελλάδος: «Πάμε πάρα πολύ καλά. Είμαστε μια οικογένεια, έχουμε πολύ καλό κλίμα, ο κάθε ένας δίνει τα πάντα για τον άλλον. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για όλα τα παιδιά που δουλεύουν πολύ σκληρά για να πετύχουμε αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Δεν εφησυχάζουμε, θα συνεχίσουμε να κάνουμε ακριβώς το ίδιο. Θα τα δίνουμε όλα για να πάμε την Εθνική ομάδα εκεί που ανήκει».

Για τα νέα παιδιά που πήγαν να τον συναντήσουν και τι συμβουλή θα τα έδινε για να πετύχουν στο ποδόσφαιρο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθαν εδώ τόσα πολλά παιδιά. Βγάλαμε φωτογραφίες, υπέγραψα αυτόγραφα. Το μυστικό είναι δουλειά, λίγο η τύχη, αλλά πιο πολύ η δουλειά. Σίγουρα αυτό σε βοηθάει περισσότερο να εκπληρώσεις όλους τους στόχους σου».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Κοιτάει πρώην στόχο του Άρη ο Βόλος
Παπαπέτρου: «Έτοιμοι για ντέρμπι οι Έλληνες διαιτητές»
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Καίγεται» η Ευρώπη – Σε κόκκινο συναγερμό η Γαλλία λόγω καύσωνα
Next Article Επίσημο: Στη Φενέρμπαχτσε ο Ιτούδης!

Τελευταία νέα

H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US