By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Εμπλοκή με Θέρμη ή κάτι άλλο;
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚ

Εμπλοκή με Θέρμη ή κάτι άλλο;

Τhessports
Last updated: 25/09/2014 08:29
Τhessports
Share
SHARE

Η εισήγηση του δημάρχου Θέρμης, Θόδωρου Παπαδόπουλου, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κατά την οποία συζητήθηκε (και) το θέμα του διαγωνισμού για την έκταση της περιοχής, όπου θέλει ο Ιβάν Σαββίδης να κατασκευάσει το αθλητικό κέντρο, αλλάζει –ίσως- τα μέχρι τώρα δεδομένα.

«Δεν ξέρω αν ο κ. Ιβάν Σαββίδης θέλει να κατασκευάσει ακόμη και τώρα το αθλητικό κέντρο», ήταν τα λόγια του κ. Παπαδόπουλου, που προκάλεσαν τα ερωτηματικά γύρω από την επένδυση του ομογενή επιχειρηματία στην περιοχή της Θέρμης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου θέρμης ενέκρινε χθες τη δημοπρασία για την έκταση που παραχωρείται ώστε ο Ιβάν Σαββίδης να δημιουργήσει εκεί το αθλητικό κέντρο, αλλά η φράση του δημάρχου προκάλεσε απορίες και συζητήσεις στο σώμα.

Ο Ιβάν Σαββίδης, πάντως, έχει περιθώριο τριάντα ημερών, να… διαλύσει τις ανησυχίες του δημάρχου θέρμης, καταθέτοντας πρόταση που δεν μπορεί να είναι μικρότερη από 100.000 ευρώ, για την εκμίσθωση του αγροτεμαχίου στην περιοχή των Ταγαράδων. Χθες, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η “έγκριση εκμίσθωσης τμημάτων του αριθμ. 1847 αγροτεμαχίου θέρμης και τμήματος του αριθμ. 2 αγροτεμαχίου Ταγαράδων και ο καθορισμός των όρων διακήρυξης της δημοπρασίας σύμφωνα με την παρ.3 του άρθρου 72 του Ν.3852/2010”

Κατά ψήφισαν τρεις δημοτικοί σύμβουλοι, που προέρχονται από τις παρατάξεις τις οποίες στηρίζουν το Κ.Κ.Ε και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Σωκράτης Φάμελλος, που στηρίζεται από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ψήφισε υπέρ, προτείνοντας ωστόσο μία σειρά από όρους, που διασφαλίζουν νομικά τον δήμο στο συγκεκριμένο θέμα.

Την ίδια ώρα πυκνώνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να συνεργάζεται τόσο επιχειρηματικά με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, όσο και στο αθλητικό κομμάτι ενόψει των εκλογών στην ΕΠΟ.

Σχετικά άρθρα

Κανείς δεν κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Κωνσταντέλια…
Λουτσέσκου: «Μικρή λέξη η απογοήτευση…»
Αυτόχειρας ο ΠΑΟΚ, έχασε το Champions League στη Λεωφόρο
Τριάρα και πέμπτη θέση για τον Άρη!
Με αλλαγές ο ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα για το τελευταίο της σεζόν
TAGGED:Αθλητικό ΚέντροΘέρμηΣαββίδης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Τι έγραψε ο Τύπος (25/09)
Next Article Απίστευτο: Κι όμως το… έχασε! (videos)

Τελευταία νέα

Η απάντηση του Γρηγορίου για το μέλλον του στον Άρη
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
17 May, 2026
Μεγάλη νίκη – ισοφάριση για τον Άρη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
17 May, 2026
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
17 May, 2026
Καταδικαστική ισοπαλία για Πανσερραϊκό, λέει αντίο στη Super League
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
17 May, 2026
Follow US