By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Δεν πωλείται ο Ηρακλής!»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΗΡΑΚΛΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν πωλείται ο Ηρακλής!»

Τhessports
Last updated: 20/09/2022 21:11
Τhessports
Share
SHARE

Το τοπίο γύρω από μια ενδεχόμενη πώληση του Ηρακλή ξεκαθάρισε ο Στράτος Ευγενίου, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, κλείνοντας το σχετικό κεφάλαιο καθώς κάνει κακό στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Libero»: 

Για τις φήμες περί πώλησης της ΠΑΕ: «Δεν υπάρχει κάτι, αν υπήρχε θα το γνώριζε και το ΔΣ. Θεωρώ ότι αυτά τα σενάρια κάνουν κακό στην ομάδα. Έχουν υπάρξει από πέρσι πάνω από 10 περιπτώσεις για να αγοράσουν τον Ηρακλή. Η τελευταία ήταν από τον Τομ Παπαδόπουλο. Η ομάδα ακόμα και σήμερα διοικείται από εμένα. Ο Τομ έχει βοηθήσει πάρα πολύ και έχει κάνει πολλά πράγματα για τον Ηρακλή. Δεν είναι μέτοχος, μόνο βοηθάει. Δεν είναι εύκολο να πάρει την ομάδα ο Τομ. Η φημολογία περί πώλησης της ομάδας δεν ισχύει. Η συμφωνία που είχαμε κάνει με τον ΓΣ ήταν να μην είμαι καθόλου στην ομάδα γιατί ήθελα να φύγω από το χώρο του ποδοσφαίρου. Αναγκαστικά έμεινα για να βοηθήσω την ομάδα».

Για την προσπάθεια και την αδειοδότηση: «Ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Τώρα στήνουμε μία ομάδα με πολλούς περιορισμούς. Υπάρχουν άλλες ομάδες που έχουν την αδειοδότηση και μπορούν χτίσουν την ομάδα όπως θέλουν. Όμως θεωρώ ότι έχουμε κάνει πολύ καλές προσθήκες. Έχουμε δώσει την εγγύηση. Έπρεπε να ξανά πληρώσουμε την εγγυητική από την τράπεζα και να δώσουμε άλλα 150.000 ευρώ. Πλέον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και περιμένουμε να πάρουμε την άδεια. Έχουμε καταθέσει τα χρήματα εδώ και τρεις εβδομάδες και περιμένουμε απάντηση. Υπήρχαν και άλλες ομάδες που δεν έχουν πάρει την αδειοδότηση αλλά για τον Ηρακλή βιάζονται να πουν ότι δεν πήρε άδεια».

Για την Ξάνθη και το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι λυπηρό για την Ξάνθη. Είναι μία πολύ ιστορική ομάδα. Αυτό να το κοιτάξουν αυτοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Όλοι είναι λαμόγια ασχολούνται με διαιτητές, στοιχήματα και λεφτά. Δεν ειδοποίησαν τον Αγροτικό Αστέρα ότι θα ανέβουν αυτοί. Κανένας δεν ασχολείται με αυτά και ότι θα ξεκινήσουμε τον Νοέμβριο και αν. Αυτή είναι η αλητεία. Οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου ευθύνονται για όλα. Κουραστήκαμε να τους παρακαλάμε όλους. Να τα χαίρονται τα πρωταθλήματά τους έτσι. Για να είμαι ξεκάθαρος, από πέρσι ήταν να πάρει κάποιος την ομάδα και να την τρέξει στη Super League 1. Αυτό το ενδεχόμενο πάντα εξετάζετε, όμως δεν είναι μόνο στο χέρι μου αυτό, δεν είμαι ο μοναδικός που μιλάει».

Σχετικά άρθρα

Κανείς δεν κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Κωνσταντέλια…
Η απάντηση του Γρηγορίου για το μέλλον του στον Άρη
Λουτσέσκου: «Μικρή λέξη η απογοήτευση…»
Αυτόχειρας ο ΠΑΟΚ, έχασε το Champions League στη Λεωφόρο
Τριάρα και πέμπτη θέση για τον Άρη!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Ήταν ομάδα- πρότυπο η Ξάνθη, λυπηρό αυτό που συμβαίνει!»
Next Article Γκρεμίζεται το Σαν Σίρο!

Τελευταία νέα

Μεγάλη νίκη – ισοφάριση για τον Άρη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
17 May, 2026
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
17 May, 2026
Με αλλαγές ο ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα για το τελευταίο της σεζόν
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
17 May, 2026
Καταδικαστική ισοπαλία για Πανσερραϊκό, λέει αντίο στη Super League
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
17 May, 2026
Follow US