By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Βόλοσικ : «Ισχυρό ενδιαφέρον για Σβιντέρσκι – 15.000.000 ευρώ ζητάει η Σάρλοτ»!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚ

Βόλοσικ : «Ισχυρό ενδιαφέρον για Σβιντέρσκι – 15.000.000 ευρώ ζητάει η Σάρλοτ»!

Τhessports
Last updated: 28/09/2022 17:33
Τhessports
Share
SHARE

Στα πρόσωπα της επικαιρότητας βρίσκεται πάλι στην Πολωνία ο Κάρολ Σβιντέρσκι, μετά το γκολ που πέτυχε στην νίκη απέναντι στην Ουαλία με 1-0 που έδωσε την πρωτιά στον όμιλο στο Nations League.

Πολλά δημοσιεύματα για τον πρώην φορ του ΠΑΟΚ που τον Γενάρη τον πούλησε στην Σάρλοτ αντί του ποσού των 5.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τα οποία αρκετές ομάδες από την Ευρώπη τον έχουν στην λίστα τους.

Σύμφωνα με τον Πιοτρ Βόλοσικ από την ιστοσελίδα Przegląd Sportowy ο Σφιντέρσκι βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών γνωστών συλλόγων και στην Σάρλοτ ήδη έχουν ορίσει μια τιμή για αυτόν.

«Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο Σφιντέρσκι είναι σε εξαιρετική κατάσταση κάτι που επιβεβαιώνεται τόσο στην Σάρλοτ όσο και στην εθνική ομάδα της Πολωνίας, το ενδιαφέρον για αυτόν μεγαλώνει όσο περνάει ο καιρόςς και το θέμα της επιστροφής του στην Ευρώπη θα «φουντώσει» ανάλογα με την απόδοση του παίκτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Όπως παραδέχτηκε ο Μάριους Πιεκάρσκι, ο μάνατζερ του Κάρολ Σφιντέρσκι, εμφανίζονται συνεχώς νέοι ενδιαφέρομενοι για τον 25χρονο επιθετικό, το γκολ του οποίου οδήγησε σε νίκη κόντρα στην Ουαλία. Όμως μια πιθανή μεταγραφή θα καθοριστεί από το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στην Πολωνία υπάρχει η πεποίθηση ότι με καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ ο Σφιντέρσκι μπορούσε να αλλάξει σύλλογο αυτόν τον χειμώνα.

Σύμφωνα με την αναφορά του Πιότρ Βόλοσικ, η Σάρλοτ έχει βάλει τιμή εκκίνησης για τον Κάρολ Σφιντέρσκι στα 15.000.000 ευρώ!

«Οι Αμερικανοί δεν θα εξετάσουν προσφορές κάτω των 15.000.000 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά ο Πολωνός δημοσιογράφος.

 

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Άρης : Η απάντηση Καρυπίδη στην πρόσκληση Μελισσανίδη στην OPAP Arena
Next Article ΠΑΟΚ: Σαρώνει ο Νάρεϊ και… χατ τρικ στα βραβεία

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US