By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ιωνικός: Έδιωξε και βγάζει στον… τάκο τον περσινό MVP του πρωταθλήματος!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιωνικός: Έδιωξε και βγάζει στον… τάκο τον περσινό MVP του πρωταθλήματος!

Τhessports
Last updated: 12/01/2023 20:10
Τhessports
Share
SHARE

Με μία άκρως επιθετική ανακοίνωση, ο Ιωνικός ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Αίας Άοσμαν, που την περασμένη αγωνιστική σεζόν αναδείχθηκε MVP όχι μόνο της ομάδας της Νίκαιας, αλλά και ολόκληρου του πρωταθλήματος.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αίας Άοσμαν.
Το περασμένο καλοκαίρι, προχωρήσαμε στην απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή για δεύτερη φορά.

Παρότι υπήρξαν περιστατικά από την προηγούμενη σεζόν που είχαν διαταράξει την ηρεμία των αποδυτηρίων και το κλίμα της ομάδας, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αθέτησε τον λόγο του για ανανέωση του συμβολαίου του το καλοκαίρι πηγαίνοντας να υπογράψει στην Τουρκία, η διοίκηση αποφάσισε να του δώσει συγχωροχάρτι. Πιστέψαμε πως θα αλλάξει συμπεριφορά και θα προσφέρει όσα πρόσφερε και την πρώτη του χρονιά στην ομάδα. Δυστυχώς, πέσαμε έξω…

 

Ο Άοσμαν από το ξεκίνημα της σεζόν ήταν τελείως διαφορετικός αγωνιστικά, αλλά και ο ίδιος άνθρωπος στη συμπεριφορά του. Τα προβλήματα που δημιούργησε εντός των αποδυτηρίων πολλά, η συμπεριφορά του προς τους συμπαίκτες του, τον προπονητή του, ακόμη και τους οπαδούς της ομάδας ξεπέρασε τα όρια. Κάναμε υπομονή, αφού εκτός από τα επαναλαμβανόμενα πειθαρχικά του παραπτώματα, αγωνιστικά δεν βλέπαμε τον περσινό ποδοσφαιριστή. Παρότι τιμωρήθηκε με βαρύ πρόστιμο και έμεινε εκτός αποστολής για δύο παιχνίδια, ο ίδιος φαίνεται πως δεν επηρεάστηκε ιδιαίτερα.

Θεωρήσαμε πως με την προσωπικότητά του θα βοηθήσει στον αγώνα που κάνει η ομάδα μας εναντίον όλων για να σωθεί, ωστόσο ούτε στα εύκολα αλλά ούτε και στα δύσκολα βγήκε μπροστά. Έχοντας παίξει 17 αγώνες στο πρωτάθλημα, η συμβολή του στην ομάδα είναι ελάχιστη ως μηδαμινή.

Μέχρι και σήμερα που μιλάμε, η συμπεριφορά του μέσα και έξω από το γήπεδο παραμένει η ίδια. Απέναντι στην ομάδα που τον εμπιστεύτηκε δις. Απέναντι στη διοίκηση και στην οικογένεια Τσιριγώτη, η οποία φρόντισε να του κάνει όλα τα χατήρια, να τον στηρίξει, να τον εμπιστευτεί και να του δώσει ένα παχυλό συμβόλαιο.

Ως εδώ και μη παρέκει! Κουραστήκαμε να ασχολούμαστε με τα καμώματα του Αίας Άοσμαν, με τα όσα (ΔΕΝ) κάνει μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτά. Του δώσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν άρπαξε καμία από αυτές. Αντιθέτως, ο ίδιος συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα και να κοιτάει τον εαυτό του και μόνο, αλλά όχι την ομάδα μας.

Προέχει ο δύσκολος αγώνας της ομάδας μας, που παλεύει κόντρα σε όλους και σε όλα για να πετύχει τον στόχο της. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν είναι πάνω από τον Ιωνικό και την τεράστια ιστορία του!»

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Σημαντικές επιστροφές για Άρη
Next Article Άρης: Πόλος έλξης Κούεστα – Οντουμπάτζιο!

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US