By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Αυτά είπε ο Κούγιας για όσα έγιναν στη Βέροια
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUE 2ΗΡΑΚΛΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτά είπε ο Κούγιας για όσα έγιναν στη Βέροια

Τhessports
Last updated: 23/04/2023 13:41
Τhessports
Share
SHARE

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για το χθεσινό επεισόδιο που είχε στη Βέροια, αλλά και για τις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τι είπε για τον Ηρακλή.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε: «Δεν είναι από πίσω ο Μαρινάκης. Σας θυμίζω ότι η ΑΕΛ έπεσε για έναν βαθμό. Αντί να πέσει η Λαμία έπεσε η ΑΕΛ. Σε δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς έβαλε την ομάδα του Τσάμπιονς λιγκ, ενώ με τους αντιπάλους μας έκανε αλλαγές.

Δεν έκρυψα την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. Δεν λογάριαζα ούτε Βαρδινογιάννη ούτε Λάτση. Μην μπερδεύεις τον δικηγόρο Κούγια με τον παράγοντα Κούγια. Δε θέλω εγώ να βοηθήσει ο Μαρινάκης. Θα έρθει η ώρα που θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό και θα το δείτε».

Για το επεισόδιο με τους οπαδούς στο πρώτο του παιχνίδι στον Ηρακλή, κόντρα στη Βέροια: «Ήρθε ένας μπράβος που μου είπαν παλαιότερα ότι ήταν του Καρυπίδη και άρχισε να με βρίζει χυδαία. Αντέδρασα, και πολύ άσχημα».

Για τη σχέση Μαρινάκη -Καρυπίδη: «Είναι το επαγγελματικό μου απόρρητο και δεν θέλω να περιγράψω τη σχέση Μαρινάκη Καρυπίδη».

Για τον Ηρακλή: «Διακαής πόθος ο Ηρακλής. Αν δεν υπάρχουν οργανωμένοι, οι συνειδητοποιημένοι, όμως, δε γίνεται. Δείτε τι έγινε με το μπάσκετ της ΑΕΚ που καταστράφηκε η ομάδα. Ο Ηρακλής έχει πτωχεύσει τρεις φορές. Οι οργανωμένοι πρέπει να βοηθήσουν. Ο κ. Ευγενίου και ο Τομ έχουν βοηθήσει πολύ.

Αυτή η προσπάθεια έχει ονοματεπώνυμο, ανθρώπους που έχουν ονοματεπώνυμο. Ο Ηρακλής δεν έχει έσοδα αυτή τη στιγμή, έχει μόνο 4 ταμπέλες το γήπεδο. Ο Ηρακλής πρέπει να βγει χωρίς οφειλές από την φετινή περιπέτεια. Υπάρχει μια εκκρεμής υπόθεση με τον Μάρα. Πρέπει να πληρώσει 200.000 ευρώ ο Ευγενίου. Αν επανέλθει με δικό του ΑΦΜ οι προσφυγές θα είναι καθημερινότητα. Συνεργάζομαι με ανθρώπους που αποδεικνύουν με έργα την αγάπη τους. Κάποιοι έχουν μπερδέψει κάποια πράγματα. Δεν ξέρω γιατί δεν με γουστάρουν. Σε όλες τις ομάδες πλήρωσα και άφησα έργο. Μου είπαν γιατί υπερασπίστηκα τον Λιγνάδη. Αυτό δεν έχει καμία σχέση. Εγώ μπορώ να κάτσω να δω έναν αγώνα μαζί με τους οργανωμένους».

Για την απόφαση Αυγενάκη και την μείωση των εσόδων από το στοίχημα: «Οι ομάδες δεν θα πάρουν τίποτα. Από τη μία είναι παράνομο, από την άλλη είναι σύννομο. Γιατί πέρα από 5 ανθρώπους, πολλές ομάδες δεν ξέρεις ποιον έχουν ιδιοκτήτη. Είναι το πιο διεφθαρμένο πρωτάθλημα. Αν ρωτήσεις ποιοι είναι πρόεδροι και ιδιοκτήτες, δε θα ξέρουν να απαντήσουν οι παίκτες».

πηγή: Metrosport

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:Betsson Super League 2ΗρακλήςΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Αλλαγή διαιτητή στην Τούμπα
Next Article «Επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Καμπάτσο»

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US