By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα»

Τhessports
Last updated: 19/10/2014 23:07
Τhessports
Share
SHARE

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έφυγε… πικραμένος από την Τούμπα, καθώς πίστευε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο, μίλησε για την διαιτησία του Σιδηρόπουλου, εκφράζοντας ένα παράπονο που δεν απέβαλε και τον Κάτσε προς το τέλος του αγώνα (για ένα σκληρό μαρκάρισμα ενώ είχε ήδη κάρτα), κάλυψε τον τερματοφύλακά του, που έκανε λάθος εκτίμηση στο πρώτο γκολ, και έχρισε τον ΠΑΟΚ διεκδικητή του τίτλου….

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος προπονητής του Ατρομήτου…

“Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα έμπαινε δυνατά, καθώς έχει κι ένα σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη και ήθελε να πάρει μια ώθηση παραπάνω, ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη. Τα δύο γκολ ήταν πολύ σημαντικά για την εξέλιξη αγώνα, εμείς παίξαμε 45 λεπτά μόνο και σ’ αυτό το γήπεδο αυτό δεν είναι αρκετό για να πάρεις τη νίκη. Κάναμε ένα καλό δεύτερο μέρος, που δεν μπορούσε να μας φέρει από μόνο του τη νίκη.

Η ομάδα μου έπαιξε καλά, ο ΠΑΟΚ δεν είχε τις τρομερές ευκαιρίες, εμείς φτάσαμε στην περιοχή, αλλά ήθελα να είμαστε πιο επιθετικοί, να κάναμε περισσότερες ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, δεν τα καταφέραμε.

Στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, δεν είναι ο Τσενάμο ο υπεύθυνος. Ο Λουίτζι περνάει μια δύσκολη κατάσταση οικογενειακή, αλλά προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για την ομάδα, είναι πάντα τυπικός, είναι μεγάλη προσωπικότητα. Θέλω να αναλάβω εγώ την ευθύνη, είναι λάθος όλων, όχι μόνο του τερματοφύλακα.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τις φάσεις να πετύχει κάποιο άλλο γκολ. Εγώ κρατάω τα δεύτερα 45 λεπτά, αν είχαμε και στο πρώτο την ίδια εικόνα, δεν θα μιλούσαμε για ήττα, αλλά για ισοπαλία ή ίσως και νίκη αν η διαιτησία ήταν πιο καλή στα τελευταία λεπτά. Γιατί ο ΠΑΟΚ έπρεπε να τελειώσει με 9 κι όχι με 10 παίκτες. Δεν θέλω να πω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο ο διαιτητής, αλλά εναντίον 10 η ομάδα ανέβηκε και με 9 θα ήταν πιο ανεβασμένη.

Στα σίγουρα, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παλεύει για το πρωτάθλημα και μπορεί να το πάρει”.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΑτρόμητοςΔιαιτησίαΠροπονητής
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Δικέφαλη πτήση κορυφής
Next Article «Τα παιδιά έβγαλαν πρωταθλητισμό»

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US