By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ο ΠΑΟΚ στα… κόκκινα
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ στα… κόκκινα

Γιώργος Κουβεντίδης
Last updated: 01/11/2014 01:03
Γιώργος Κουβεντίδης
Share
SHARE

O Άγγελος Αναστασιάδης το είπε πολλές φορές, τα πράγματα οριακά, ο χρόνος λειτουργεί αυτή την εποχή εις βάρος του ΠΑΟΚ. Πολλά παιχνίδια, λίγοι παίκτες, μεγάλη επιβάρυνση, οι παίκτες άρχισαν να… γονατίζουν κι ο προπονητής του ΠΑΟΚ κάνει ότι μπορεί να τους κρατήσουν όρθιους και μάχιμους.

Αυτοί που παίζουν είναι “οι ίδιοι και οι ίδιοι” και τις τελευταίες μέρες άρχισαν τα καμπανάκια να χτυπούν έντονα. Προς το παρόν, ο ΠΑΟΚ δεν έχει σοβαρούς μυϊκούς τραυματισμούς, οι 3-4 τραυματισμοί ως τώρα είναι κάτι φυσιολογικό, ωστόσο η επιβάρυνση που έχουν δεχτεί οι παίκτες, αρχίζει να βγαίνει.

Στο παιχνίδι με τα Γιάννενα έμεινε εκτός αποστολής ο Ρόμπερτ Μακ, γιατί είχε μια μικρή μυϊκή ενόχληση και προτιμήθηκε να μην αναληφθεί κάποιο ρίσκο. Χθες προεκυψε θέμα και με τον Ρατς, ο οποίος έβγαλε μια ενόχληση στους προσαγωγούς, απόρροια της καταπόνησης από τα συνεχή παιχνίδια, και σ΄ αυτές τις περιπτώσεις δεν ρισκάρει κανείς.

Στην σημερινή προπόνηση, που ξεκινά στις 12 το μεσημέρι, θα δει ο Αναστασιάδης τον Ρατς, θα συμβουλευτεί τον γιατρό και θα αποφασίσουν αν θα ταξιδέψει με την πτήση τσάρτερ στις 3μμ για το Ηράκλειο ή θα μείνει πίσω να το ξεκουράσει.

Ο Αναστασιάδης το νιώθει ότι οι περισσότεροι παίκτες του είναι στα όριά τους, γι΄ αυτό και εδώ και μερικές εβδομάδες έχει αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα.

Ο ΠΑΟΚ σε κάποιες περιπτώσεις, θυμίζει ομάδα… ΝΒΑ! Οι παίκτες που παίζουν στους αγώνες κάνουν ουσιαστικά πολύ χαλαρές προπονήσεις (αποθεραπεία, ελαφρύ τροχάδην κλπ) ανάμεσα στους αγώνες, για να μείνουν… όρθιοι.

Είναι γνωστό επίσης, ότι πριν τους αγώνες ο ΠΑΟΚ κάνει πλέον πολύ μικρό ζέσταμα. Για 12-13 λεπτά και στη συνέχεια οι παίκτες πηγαίνουν στα αποδυτήρια, την ώρα που οι υπόλοιπες ομάδες κάνουν περίπου μισή ώρα προθέρμανση. Το τεχνικό τημ του ΠΑΟΚ επιλέγει να κάνει τη μίνιμουμ προθέρμανση για να αποφύγουν οι παίκτες τραυματισμούς και να μην ξοδέψουν δυνάμεις και ενέργεια πριν ξεκινήσει το παιχνίδι…

Είναι μια δύσκολη κατάσταση, που θα πάει έτσι μέχρι τα Χριστούγεννα…

 

Σχετικά άρθρα

Ζίβκοβιτς vs Σάντσες!
Το αναμενόμενο: Κορυφαίος στο Βέλγιο ο Τζόλης!
Εκτός Εθνικής Κωνσταντέλιας και Καρέτσας!
Στον Ηρακλή και ο Αμανατίδης!
«Καρφιά» Άρη για τη διαιτησία με ΑΕΚ
TAGGED:Αναστασιάδης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Η Θεσσαλονίκη στη… Ρώμη
Next Article Μια τούρτα για τον Ριντ

Τελευταία νέα

Αρνόκουρος: «Μεγάλη τιμή ο Ηρακλής!»
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
26 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της Τρίτης
MEDIA
26 May, 2026
Ώρα τελικού για τον ΠΑΟΚ!
SPORTS ΧΑΝΤΜΠΟΛ
26 May, 2026
«Μεγάλος στόχος του Άρη ο Σπανούλης»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
26 May, 2026
Follow US