By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Στο «σκαμνί» τα μέλη της ΕΕΑ για την υπόθεση της δήθεν πολυϊδιοκτησίας!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο «σκαμνί» τα μέλη της ΕΕΑ για την υπόθεση της δήθεν πολυϊδιοκτησίας!

Τhessports
Last updated: 06/11/2023 23:38
Τhessports
Share
SHARE

Η «Δίκη στο Open» αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού Νίκος Τζουλάκης και το μέλος της ίδιας Επιτροπής Ηλίας Αρκούδης κλήθηκαν ως ύποπτοι για ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος για την υπόθεση την «πολυϊδιοκτησίας».

Παράλληλα η Εισαγγελία Αθηνών κάλεσε ως ύποπτα και άλλα 12 μέλη της ΕΕΑ, τα οποία δεν περιλαμβάνονται στη μηνυτήρια αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ηδη όλα τα μέλη της Επιτροπής παρείχαν έγγραφες εξηγήσεις στο 18ο Προανακριτικό Τμήμα Αθηνών και στην πταισματοδίκη Αλεξάνδρα Αληδρομίτη.

Η μηνυτήρια αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την υπόθεση της «πολυϊδιοκτησίας» κατατέθηκε προ τριετίας και η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών Σαπφώ Κατσανάκη την αρχειοθέτησε.

Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ προσέφυγαν εκ νέου και η εισαγγελέας Εφετών Βασιλική Χαλβά αποφάσισε την ανάσυρση της δικογραφίας, διερευνώντας το αδίκημα που προκύπτει από το άρθρο 259 του Ποινικού Κώδικα (παράβαση καθήκοντος).

Τα 14 μέλη της ΕΕΑ εξετάστηκαν ανωμοτί και αναμένεται η απόφαση της Εισαγγελίας Αθηνών για την τύχη τους.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ο ΠΑΟΚ τις περισσότερες νίκες επί του Ολυμπιακού!
Next Article Αθλητικές μεταδόσεις με… φουλ Champions League

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US