By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Σάστρε: «Πολύ σημαντικός αγώνας με τον Παναιτωλικό – Να κυκλοφορήσουμε γρήγορα την μπάλα»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚ

Σάστρε: «Πολύ σημαντικός αγώνας με τον Παναιτωλικό – Να κυκλοφορήσουμε γρήγορα την μπάλα»

Τhessports
Last updated: 12/11/2023 13:15
Τhessports
Share
SHARE

Ο Ζοάν Σάστρε που αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στην βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό μίλησε για την αναμέτρηση της Τούμπας αλλά και για το σερί που προηγήθηκε.

Ο Ισπανός ακραίος μπακ του Δικεφάλου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβει ο αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου και στο ότι θα πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να το προσεγγίσουν με την ίδια σοβαρότητα όπως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοάν Σάστρε πριν την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό :

Για το κλείσιμο ενός κύκλου αγώνων μέσα σε λίγες μέρες και πως το έζησε: «Πιστεύω ότι μετά τα πολύ σημαντικά παιχνιδια που είχαμε με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, έχουμε ένα ακόμα ματς αρκετά κομβικό όπως αυτό με τον Παναιτωλικό. Ίσως να ειναι και το πιο σημαντικό παιχνιδι αυτό που έχουμε μπροστά μας, από το σερί που είχαμε τις προηγούμενες 20 μερες. Ο αντίπαλος ειναι μια καλή ομάδα, εμείς θέλουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε σε νικηφόρα πορεία στο πρωτάθλημα. Ειναι πολύ σημαντικό ματς για εμάς».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι, την πορεία μέχρι τώρα και ποια ειναι τα βασικά καλά στοιχεία της ομάδας: «Πρώτα από όλα, στο ποδόσφαιρο πρέπει να προσαρμόζεσαι γρήγορα στις αλλαγές. Υποδεχτήκαμε όλους τους νέους παίκτες με πολυ ωραιο τρόπο και έχουν γινει μέλος του γκρουπ. Όσον αφορά τα βασικά στοιχείας ειναι ότι μας αρέσει να έχουμε εμείς την μπάλα στα πόδια μας, να δημιουργούμε φάσεις και να παίζουμε με ένταση. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, δεν βάζουμε όριο στα όσα θέλουμε. Παλευουμε σε καθε ματς και γενικά ειμαστε μια ομάδα που χτίστηκε χωρις να έχει ταβάνι. Δεν έχουμε βάλει τύχη, ονειρευόμαστε χωρίς όρια και αυτός θα μας βοηθήσει στην συνέχεια».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα από αγώνα σε αγώνα και για το πόσο επηρεάζει την ψυχολογία των παικτών και την ισορροπία της ομάδας: «Δεν ειναι εύκολη κατάσταση η διαχείριση, αλλά αυτό το κάνει καλά ο προπονητής. Πρέπει να δείχνουμε κάθε μέρα στην προπονηση στον προπονητή, αλλά και στους αγώνες στον προπονητή ότι αξιζουμε μια θέση στην ενδεκάδα. Να παλευουμε για την θέση, να δινουμε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ και να βελτιωνόμαστε όσο περισσότερο γίνεται. Πρέπει να ειμαστε ετοιμοι όταν πάρουμε την ευκαιρία από τον προπονητή, να δειξουμε και σε αυτον αλλά και σε όλους στην ομάδα ότι μπορούμε να δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και για το ότι αν περιμενει δυσκολιες λόγω της κλειστής άμυνας που θα βρει μπροστά του ο ΠΑΟΚ: «Έχουμε προετοιμάσει το παιχνιδι αυτο με μεγάλη επιθυμία για την νίκη όπως πάντα και απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Η κάθε ομάδα έχει τα δικά της θετικά και αρνητικά, πρέπει να αντιμετωπισουμε και αυτο τον αγωνα με την πρέπουσα σοβαρότητα. Όπως προσεγγίσαμε το ματς με τον Ολυμπιακό, έτσι να είμαστε και με τον Παναιτωλικό. Δεν έχει σημασία η βαθμολογική θέση του κάθε αντιπάλου, μπορεί να προξενήσει προβλήματα ο Παναιτωλικός και αυτό το γνωρίζουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε για να ανοιξουμε την αντίπαλη άμυνα, ειναι να κυκλοφορήσουμε γρήγορα την μπάλα, να βγάλουμε την ποιότητα μας όταν έχουμε την κατοχή και να ειμαστε aggressive ειδικά γύρω από την αντίπαλη περιοχή».

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Αντετοκούνμπο: «Είμαστε στάσιμοι και πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία»
Next Article Σε αναζήτηση προπονητή αντίπαλος του Ηρακλή

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US