By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Μάντζιος: «Εγωισμό κι αντίδραση για να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: «Εγωισμό κι αντίδραση για να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ»

Τhessports
Last updated: 06/01/2024 13:11
Τhessports
Share
SHARE

Για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, σημειώνοντας πως ο Δικέφαλος έχει «πολύ καλή ομάδα κι εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές», και πως η ομάδα του πρέπει να βγάλει εγωισμό κι αντίδραση για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη:

«Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε διαφορετικά και κατέληξε αρνητικά για την ομάδα μας. Ένα παιχνίδι, το οποίο χάσαμε μόνοι μας… Είναι το δεύτερο παιχνίδι στη σειρά, στο οποίο δεν κερδίσαμε από δική μας υπαιτιότητα. Μας προβληματίζει και δεν μας αρέσει αυτό. Μιλήσαμε με τους παίκτες, δώσαμε να καταλάβουν τα λάθη που έγιναν. Πάντα γίνονται λάθη στο ποδόσφαιρο, όμως, σε ό,τι μας αφορά, έχουν να κάνουν με τη νοοτροπία μας αυτά. Αυτό που πιστεύω είναι ότι επαναπαυτήκαμε με το 2-0 υπέρ μας. Όταν γύρισε μετά το παιχνίδι, δεν είχαμε την αντίδραση που θα έπρεπε να έχουμε, για να μπορέσουμε να επανέλθουμε, σε ό,τι αφορά στο σκορ. Είναι παιχνίδια που μας πλήγωσαν με τον τρόπο που χάσαμε τους βαθμούς. Όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα, δεν δικαιούσαι να έχεις τέτοια αντίδραση. Αυτό αδικεί όλους μας. Έχουμε μπει σε μια περίοδο, που δεν είναι η καλύτερη για εμάς, λόγω του τρόπου που χάσαμε τους βαθμούς της νίκης στα δύο τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να το αφήσουμε, γιατί έχουμε συνέχεια με δύσκολα και απαιτητικά ματς».

Για το τι είπε στους παίκτες του :

«Κατά βάση, αυτά τα κρατάμε για εμάς. Σίγουρα, όμως, πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα, πρώτα στη νοοτροπία μας. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διαρκεί 90 λεπτά, συν τις καθυστερήσεις, και ποτέ δεν πρέπει να χαλαρώνεις, όπως και να είναι το σκορ»

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: 

«Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι πρώτος στη βαθμολογία. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Ένα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, όμως, είναι κάτι διαφορετικό. Είναι μια κατηγορία μόνο του αυτό το παιχνίδι. Δεν ενδιαφέρει σε ποια κατάσταση είναι κάθε ομάδα. Είναι καθαρά θέμα ημέρας και πόσο κάθε ένας από τους δύο αντιπάλους θέλει τη νίκη. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα είναι πολύ διαφορετική σε αυτό το παιχνίδι! Έχουμε δείξει στα ντέρμπι ότι είμαστε πολύ διαφορετικοί από τα υπόλοιπα παιχνίδια σε ό,τι αφορά στη νοοτροπία μας. Πρέπει να βγάλουμε εγωισμό και αντίδραση κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για το πως το περιμένει:

«Είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία. Χρειάζεται πολλή τακτική. Και το κυριότερο είναι να δείξουμε ότι θέλουμε τη νίκη! Έχουμε το μείον, και σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ότι δεν θα είναι ο κόσμος μαζί μας. Πρέπει, λοιπόν, να βγάλουμε εγωισμό, για να νικήσουμε».

Για τις προσθήκες, την επιστροφή Νταρίντα και τα προβλήματα:

«Είναι σημαντικό ότι έχουν έρθει δύο παίκτες, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί με επιτυχία στο παρελθόν στην ομάδα μας. Παίκτες, οι οποίοι είναι και καλοί χαρακτήρες! Γνωρίζουν το μέγεθος της ομάδας μας. Είναι ευπρόσδεκτοι να μας βοηθήσουν για το υπόλοιπο της σεζόν. Θα μιλήσουμε και θα δούμε, αν είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι. Η επιστροφή του Νταρίντα είναι κάτι πολύ θετικό για εμάς. Είναι ένας κομβικός παίκτης για την ομάδα μας, ένας παίκτης εξαιρετικός! Η απώλεια του Βερστράτε είναι σημαντική, και μάλιστα πάνω που είπαμε να ηρεμήσουμε από τους τραυματισμούς. Θα τη διαχειριστούμε κι αυτή την απουσία, όπως έχουμε κάνει σε όλες τις περιπτώσεις μέχρι τώρα».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Αυτοκίνητο κτύπησε θεατή στο ράλι Ντακάρ
Next Article Ηρακλής: Χωρίς προβλήματα κόντρα στην ΑΕΛ

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US