By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Παραμονή με τρόπο Πανσερραϊκό (vids)
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραμονή με τρόπο Πανσερραϊκό (vids)

Τhessports
Last updated: 21/04/2024 17:40
Τhessports
Share
SHARE

Ο Πανσερραϊκός έδωσε συνέχεια στην εφετινή καλή πορεία του στη Σούπερ Λίγκα, καθώς επικράτησε με 2-1 στις Σέρρες του υποβιβασμένου από χθες ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ και δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή τους ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ταυτόχρονα διασφάλισε μαθηματικά την παραμονή του.

Σε ένα παιχνίδι ελεύθερο η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους που είχαν δοκάρι στο 22΄, όταν στο συρτό σουτ του Ροσέρο ο Κατσίκας έπεσε στη γωνία του αλλά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι κι έφυγε άουτ.

Το σκορ στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών άνοιξε στο 29ο λεπτό για τα «Λιοντάρια» ο Τομάς, ο οποίος μετέφερε την μπάλα χωρίς να συναντήσει αντίσταση και με έναν αριστερό «κεραυνό» την έστειλε αρχικά στο δοκάρι κι εν συνεχεία στα δίχτυα του Αθανασίου.

Στο 45ο λεπτό ανέτρεψε τον Μπετανκόρ εντός της περιοχής. Αρχικά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ αλλά διαπιστώθηκε πως δεν ήταν και ο Ουάρντα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του από την άσπρη βούλα, στο 45΄+4.

Η απάντηση από τους Γιαννιώτες ήρθε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο: στο 63΄ ο Δεληγιαννίδης υπέπεσε σε παράβαση επί του Λεό και ο Κόντε που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι ευστόχησε από τα 11 βήματα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Εραμούσπε σούταρε ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κόντραρε σε σώμα και ο Γούλερι την έδιωξε περάσει την γραμμή στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα, η λήξη του οποίου βρήκε την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επικεφαλής στην κούρσα των πλέι άουτ, μετά τις χθεσινές ήττες Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Οικονόμου (77΄ Στάικος), Τομάς (88΄ Ντανκερλούι), Ουάρντα, Άλεξιτς (77΄ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (65΄ Γούλερι)

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης (49΄ Μπακαδήμας), Εραμούσπε, Κιάκος (46΄ Πανάγου), Τζίνο (59΄ Μπεγκαλά), Ριένστρα (46΄ Κύρκος), Καραχάλιος, Λέο (72΄ Παμλίδης), Ροσέρο, Κόντε

Δείτε παρακάτω:

TO ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΟΜΑΣ

ΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΟΥΑΡΝΤΑ

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:Super LeagueΠανσερραϊκόςΠΑΣ ΓιάννιναΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Μετά την άνοδο πήρε και το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!
Next Article Άλλο ένα βήμα προς την παραμονή ο ΠΑΟΚ Β’!

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US