By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Γκαγκάτσης: «Συνεχίζουμε με ξένους διαιτητές- Έρχονται αφαίρεση βαθμών για επιθέσεις!»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκαγκάτσης: «Συνεχίζουμε με ξένους διαιτητές- Έρχονται αφαίρεση βαθμών για επιθέσεις!»

Τhessports
Last updated: 10/06/2024 22:09
Τhessports
Share
SHARE

Ο Μάκης Γκαγκάτσης άνοιξε τα χαρτιά του και για την διαιτησία, με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ, να τονίζει ότι το μοντέλο με τους ξένους διαιτητές θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, μιλώντας στην «Δίκη στο OPEN», ανέφερε παράλληλα ότι ήδη έχει κάνει επικοινωνία με την UEFA για τον νέο αρχιδιαιτητή, ενώ τόνισε ότι θα αυστηροποιηθεί ο ποινικός κώδικας για επίθεση σε διαιτητή, τονίζοντας ότι θα προβλέπεται ακόμη και αφαίρεση βαθμών!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το θέμα του νέου αρχιδιαιτητή και αν αυτός θα είναι ξανά ξένος: «Ήδη έχω κάνει μία επικοινωνία με την ΟΥΕΦΑ για να ετοιμάσει μία λίστα με υποψηφίους. Ο κύριος Ροζέτι θα επιλέξει τρεις υποψηφίους και η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, όπως προβλέπεται, θα επιλέξει έναν. Θα προτιμούσα έναν συγκεκριμένο, δεν ξέρω εάν είναι διαθέσιμος, δεν μπορώ να σας πω το όνομά του, δεν αποφασίζω άλλωστε εγώ».

Για το τι θα κάνει η νέα διοίκηση με τους ξένους διαιτητές: «Θα συνεχίσουμε με τους ξένους διαιτητές, τουλάχιστον και τη νέα σεζόν. Δεν είναι ακόμα έτοιμο το ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω και της τοξικότητας, να δεχθεί τους Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι. Πρέπει να φύγει η ανασφάλεια που διακατέχει τους Έλληνες διαιτητές».

Για την αυστηροποίηση του πειθαρχικού κώδικα για την προστασία των διαιτητών: «Θα αυστηροποίησουμε τον πειθαρχικό κώδικα για την προστασία των διαιτητών. Έχω συζητήσει ήδη με κάποιους συνεργάτες μου από τη νέα εκτελεστική επιτροπή. Θα αυστηροποιηθεί και θα υπάρχει και αφαίρεση βαθμών για επίθεση διαιτητή. Αν επιτεθεί αξιωματούχος ομάδας σε διαιτητής, σημαίνει ότι η ίδια η ΠΑΕ κάνει επίθεση στον διαιτητή, δεν είναι κάποιος οπαδός που μπορεί να είναι προβοκάτορας».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Γκαγκάτσης: «Αν είχαμε περισσότερη ισονομία στο πρωτάθλημα που τελείωσε…»
Next Article Η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US